Ideer til Garage konverteringer til spillehal

September 11

Ideer til Garage konverteringer til spillehal

Garager kan gøre fremragende spil værelser, da de kan være ombygget til at rumme mange forskellige typer af spil. Mens spille spil folk kan få højt og selve spillene potentielt gøre en masse støj, kan så har game room i garagen opdele huset i et højt og rolige områder. Dette er især gavnligt, hvis der er babyer eller små børn i huset.

Elektronisk spillehal

Det første trin i oprettelsen af en elektronik eller videospil værelse i din garage er at kontrollere at du har tilstrækkelig effekt watt og outlet. Garager altid har ikke den samme elektriske strøm som et hjem og du kan være nødvendigt at ansætte en elektriker til at øge strømforsyningen sikkert. Du skal også sikre, at din garage er tilstrækkeligt vand-sikret, således at din elektroniske spil ikke er beskadiget. Nogle muligheder for et elektronisk spil værelse omfatter køb af gammeldags stand-up arkadespil eller elektronisk flippermaskiner. Du kan også montere et storskærms-tv på garage væg og oprette flere spilsystemer. Opsætning af store højttalere til surroundlyd. Køb sækkestole eller flere komfortable stole til at sætte omkring tv. Du kan også købe et kabinet eller bygge hylder på garage væg til lagring af spil.

Table-Top spilleværelse

Om du nyde traditionelle brætspil som monopol eller Scrabble, kortspil, rollespil eller krig spil, kan opsætning af garagen som et spillerum give dig masser af opbevaring steder for alle de stumper og stykker. Bygge hylder på garage væggen, der er bred og dyb nok til at gemme spillene du spiller mest ofte. Hvis du spille krigsspil eller bordplade spil, skabe rum til opbevaring af miniaturer og terræn. Oprette et område med garagen som arbejdsbord for at male de stykker, som du har brug for. Du kan enten købe en tabel eller custom-gøre en, der passer til din gaming stil. Disse spil tage ofte timer at spille, så overveje at købe et køleskab eller en lille bar for snacks.

Sports spilleværelse

En garage kan gøre en fremragende sports spil værelse som det kan blive konverteret, så at der intet er knuses i garagen. Installere en pind bord til at hænge sportsudstyr og dække din garage vægge med sport-tema tapet. Du kan oprette en basketball hoop på ydersiden af garagen, oprette en sætte vifte i garagen eller selv hænge en netto for et semi-indendørs volleyball spil. Hvis du hælder mere mod gymnastik eller brydning, oprette et område med garage med måtter i en vandtæt område. Mange græsplæne spil kan også konverteres til at spille i din garage.

Børneværelse spil

En garage kan også gøre en fremragende børn spil værelse, der kan ændre som dit barn vokser. Male en væg med tavle maling, således at dit barn kan tegne eller spille spil som Tic-Tac-Toe eller Hangman. Male et hinke gitter på gulvet. Lad barnet male en anden væg eller sektion af muren ved hjælp af en række forskellige farver til at skabe et vægmaleri. Installere hylder og placeringer, der er på dit barns højde. Opdele garagen i områder til forskellige typer af spil. Et område kan være afsat til blokke og byggematerialer, et andet område kan indstilles til "house," et område kan være til rådighed for bold-relaterede spil og et andet område kan være til puslespil og brætspil. Placer placeringer i hvert område, så dit barn kan nemt gemme spil og rydde op hurtigt når færdig med at spille.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com