Ideer til gardiner & forhæng for et halv vindue

May 4

Ideer til gardiner & forhæng for et halv vindue

Standard vindue behandlinger kan være for meget for et halv vindue; alt for dramatisk gardiner og forhæng kan overvælde et mindre vindue og blokere for lyset. Som du forskning gardin indstillinger, kigge efter strømlinet behandlinger, der giver privatliv og supplere vinduet uden overvældende det.

Single-Loop Valance

Hvis du vil føje et strejf af drama til en halv vindue, bruge en single-loop valance. Brug et enkelt stykke af ren og skær materiale, at holde det simpelt i farve og mønster for at undgå overvældende vinduet. Det er ikke nødvendigt at købe gardiner for en valance; stoffet er ofte mere billig, giver mulighed for et bredere udvalg og kan blive omdannet til et gardin med en simpel hem. Hvis du vil oprette valance, simpelthen wrap længden af materiale omkring begge ender af en gardinstang og trække det i center til at oprette en løkke, der når lige under toppen af en rude.

Stof Panel

En simpel vindue behandling, der vil tilføje farve og tekstur uden at være alt for designet, at bruge et enkelt stof panel. Panelet gardiner arbejde på selv den mindste af windows. Du kan skubbe dem på en gardinstang øverst eller midt punkt for en let dækning eller brug to smalle paneler, der kan trækkes til side i løbet af dagen. For en længere vindue, Vælg et gardin, der har forbindelser på begge sider, der tillader dig at trække det eller lade det ned som ønsket. På grund af enkelheden i konstruktionen, kan du vælge fra en bred vifte af farver, mønstre og teksturer.

Blinds

Blinds føje personlige oplysninger til en halv vindue uden at tilsløre den rude indramme; Du kan købe dem i en bred vifte af farver og materialer. I et lille rum, vælge en blind, der passer til vinduet trim farve til at oprette en strømlinet effekt. En halv vindue i et stort rum, gøre blinds til en design stykke ved at markere et materiale som vidjer, træ eller mønstrede plast. De ekstra pop af farve eller tekstur kan tilføje dybde og detaljerigdom.

Dekorative detaljer

Når du opretter et vindue behandling for en halv vindue, kan en fed behandling være for meget; i stedet tilføje visuelle interesse for de små detaljer. Tilføje en enkel kant langs bunden ved hjælp af strimler af blonder, bånd eller stof maling, for eksempel, eller erstatte hardwaren med dekorative versioner. Du kan også tilføje designdetaljer som båndet sløjfer eller knappen lukninger på hver forhænget ring hul.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com