Ideer til genbrug kommode skuffer

March 31

Kommode skuffer kan genanvendes på mange måder. Gamle dressers normalt er blevet afsagt fra tidligere familiemedlemmer og har affektionsværdi. I stedet for at smide kommode skuffer, genbruge dem ind i et nyt stykke kunst eller noget nyttigt til hjemmet. Gamle kommode skuffer gøre stor opbevaringsenheder, selv efter de er blevet fjernet fra kommoden.

Blomst plante

Gamle kommode skuffer kan omdanne blomst plante. Linje inde i skuffen med nogle plastfolie (tilgængelig på enhver haven eller hjem levering butik), og tilføje din pottemuld og planter. Hvis du vil bruge planter udenfor, pels hele skuffen med en spray-on eller børste-on vandtæt forsegling for at beskytte den mod regnen. Også overveje at bore et par huller i bunden eller siderne af skuffer til at dræne overskydende vand, når der er tunge regnskyl.For en kunstnerisk touch, tilføje et nyt lag af maling eller nogle stenciling til ydersiden af skuffen. Hvis skuffen selv er i god stand, du kan holde farven som-er, men tilføjer nogle nye hardware, såsom et nyt par af håndtag, at opdatere skuffen. Hvis markedsføring blomst plantageejer i køkkenet, forsøge at finde et sæt håndtag, der passer til hardwaren på dine køkkenskabe.

Under-seng opbevaring

Genbruge din gamle kommode skuffer i under-seng opbevaringsenheder. Købe en fire-pakke med rullende hjul for hver skuffe (tilgængelig på ethvert hjem kontorforsyninger eller). Skru dem ind i bunden af hver skuffe hjørne. Du vil stadig have skuffen opbevaring, der er let tilgængelig, men det er nu ude af syne. Sørg for at måle den skuffe højde, så du ved, at de vil passe komfortabelt under sengen, selv efter hjul er samlet. Hjulene kommer i en række størrelser--så små som 1/2 tommer. Mange gange, hvis der er mindst en 1-tommer kløft mellem toppen af skuffen og bunden af sengen, kan skuffen komfortabelt glide ind og ud, selv med hjul knyttet.

Hylder

Drej din kommode skuffer i hylder ved at montere dem på væggen. Hvis din væg er lavet af gips, Vær sikker på at bore i studs for ekstra støtte. Start ved at bore et par hyldeknægte (tilgængelig på alle isenkræmmere) direkte under hvor bunden af skuffen vil sidde, således at skuffen vil hvile på toppen af hyldeknægte. Dette er især vigtigt, når din hylde vil holde tunge genstande såsom bøger. Bor i bunden af skuffen ind i væggen, og du har nu en hylde klar til brug. Disse kan bruges til at lagre håndklæder på badeværelset eller endda som en reol i dit hjemmekontor. Kommodeskuffe hylder også arbejde stor i håndværk værelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com