Ideer til gennemtrængelig terrasser

February 18

Uanset om din gamle gårdhave ser lidt værre for slid eller du tænker om at installere en ny gårdhave et sted på din ejendom, gå grøn og være miljøvenligt ved at skabe en gennemtrængelig gårdhave. I modsætning til betonplade terrasser tillader gennemtrængelige terrasser vand at dræne i jorden nedenunder dem, at holde grundvandet i balance og at reducere stående vand problemer.

Bryde det

Hvis du har i øjeblikket en betonplade gårdhave i din værftet, kan du konvertere det til en gennemtrængelig gårdhave ved at bryde det. Brug en jackhammer eller andet værktøj til at bryde slab i mindre bidder. Flytte slab brikkerne til side, og fjerner et lag af jord, ca 4 inches dyb. Du kan derefter udfylde stedet med sand eller andre samlet og lægge de konkrete stykker som flise til at oprette en gennemtrængelig gårdhave.

Plads det ud

Hvis du vil oprette en gennemtrængelig gårdhave ved hjælp af traditionelle asfaltudlæggere, simpelthen plads dem ud. Efterlad et mellemrum mellem hvert brolægger, mindst 1 tommer bred, da du lå dem for at give plads for vandet at komme i jorden. Du kan plante græs eller et bunddække mellem fliser tilføje stabilitet og et hint af grøn. Hvis du foretrækker at holde dine mursten eller fliser tættere sammen, kan du købe gennemtrængelig asfaltudlæggere, som er lavet af en speciel slags konkrete der lader vand arbejde sig vej under terrassen.

Få Pervious

For en gårdhave med mere af en blacktop look, får pervious beton. Denne type af beton er fremstillet af store samlede partikler og en særlig pasta. Da ingen sand bruges i processen, skabt et tomrum mellem de samlede partikler, at tillade vand at sive igennem til jorden. Pervious beton bruges typisk i fortovet til at styre og løse vand afstrømning til storstilede projekter, som parkeringspladser. På grund af vandet er pervious beton normalt ikke så stærke som andre konkrete blandinger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com