Ideer til granit køkken bordplader

December 24

Ideer til granit køkken bordplader

Granit er en af de mest almindeligt forekommende magmabjergarter i brug i dag. At være en vulkanske sten, er granit faktisk mere nært beslægtet med glas, end det er de fleste former for sten. Mineraler som feldspat, kvarts, biotit og amfibol give granit sin unikke farve og mønster, men områder mellem mineralerne er gennemsigtige nok til at fange og reflektere lys. Denne kvalitet er en af mange, der gør granit sådan en værdsat handelsvare, når det kommer til hjem decor.

Den bedste idé

Må ikke købe billige. Granit kan diffusere et vilkårligt antal af metaller og mineraler, herunder spormængder af uran. Selvom usandsynligt, er det ikke umuligt for visse granitten at indeholde farlige mængder af radioaktivt materiale. Hvis du er i tvivl, få din potentielle køkkenbordet testet.

Remodeling køkkenet

Farver, der er markant lysere eller mørkere end dit køkken vil gøre granitten omdrejningspunktet for rummet. Dette kan være en god eller dårlig ting alt efter kvalitet og farve af granit. Før afvikling på en farve, Sørg for at du kan lide det mønster, farve og korn størrelse af granit køkkenbordet. Hvis du tilfældigvis til at få et rigtig godt tilbud på en bordplade, som du kan lide, Køb det og genfremstille, remodel eller indrette dit køkken til at matche. I betragtning af omkostningerne ved en virkelig god granit køkkenbordet, du måske være dollars kommende udgifter $1.500 redoing køkken end at tilbringe $2.000 flere på en bordplade, som du kan lide mindre.

Funktionelle fordybninger

Granit generelt ser den samme hele vejen igennem, så vær ikke bange for at omforme det passer til dine behov. Lavvandede, halvkugleformet afvandingskanaler kan ikke kun hjælpe til at holde køkkenbordet spill ender på gulvet, færdig med et øje mod stil de kan tilføje en stor dybde og interesse til din bordplade. Disse kanaler kan være særligt nyttigt for brede vidder, der kunne bruge nogle karakter, og kører en enkelt kanal langs omkredsen vil fange lys og bidrage til at definere kanterne af en mørk eller lys bordplade.

Inlays

Inlays kommer i alle varianter, fra sten til træ til metal. Odds er temmelig godt, at du ikke har midler til at gøre en sten inlay selv, men træ indlægninger er helt sikkert lade sig gøre hvis du er en smule dygtig tømrer. Den hyggelig genstand omkring et træ indlæg er, at du kan plette det til at matche køkkenskabe, som hjælper med at holde køkkenbordet fra ligne nogen lige droppet det der. Rustfrit stål indlægninger er lidt mere vanskeligt, men er en fantastisk måde at integrere et naturmateriale som sten i et moderne all-stål køkken. Hvis du ikke kan finde en mason, der har specialiseret sig i inlays, komme i kontakt med din lokale begravelse hjem. De kan pege dig i den rigtige retning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com