Ideer til gulv lamper

October 31

Ideer til gulv lamper

Gulv lamper er brugt i en række forskellige måder at øge din hjemmets indretning. Lamperne er nemme at installere som du kan sætte dem i enhver eksisterende stikkontakt, og de kommer i en bred vifte af stilarter. Gulv lamper er også ideel til lejere, universitetsstuderende og hyppige movers, der kan tage gulv lamper med dem, når de bevæger sig i stedet beskæftiger sig med udlejer tilladelser for installeret inventar, skulle opgive faste inventar, når de forlader en lejebolig.

Diffust lys

Brug dit gulv lampe til almindelige rumbelysning mens opblødning dens indvirkning på din indretning. Placere en gulvlampe med flere justerbare hoveder i det ene hjørne af rummet, og placere en sammenfoldelig skærm med translucent paneler foran lampen. Sikre, at skærmen er lidt højere end lampen, og sigte et hoved lige op mod loftet og eventuelle resterende hoveder på væggene bag lampen. Loft lys vil give rummet et blødt omgivende glød eller kan endda give nok almindelig belysning, afhængigt af din armatur og pærer. De andre regeringschefer vil give skærmen en lyse glød, der bliver diffust i hele rummet til at oprette en lyse omdrejningspunkt, der kan tilføje en solrig føler til rummet på overskyede dage.

Multipurpose møbler

Nogle gulv lamper kommer med flere funktioner, men du kan ændre næsten ethvert gulv lampe for at skabe et mere nyttigt stykke af møbler. For lige, høje gulv lamper, tilføje funktionalitet ved at knytte et kvadrat eller en cirkel malet krydsfiner omkring 18 inches over gulvet som en bordplade. Sted lampe af sofaen til at give en praktisk læsning lys med en ende tabel, men sikre din lampe base er solidt nok til at håndtere tabellen og elementer placeret på den. Du kan dekorere metal lygtepæle med magneter og gøre dit gulv lampe i den familie beskedcentral, men holde antændelige materialer som papir langt væk fra pærer.

Tilføje kontrol

Placere dine gulvlampe, hvor det er mest fordelagtigt at rummet, såsom nær en læseområde, og Tilføj en fjernbetjening skifte så du kan slå det fra forstuen uden at snuble på tværs af lygten i mørke. Remote switches er tilgængelige på hardware og nogle varehuse. De omfatter en enhed, der sættes i din væg stikkontakt, og lampen stik i enheden. Sted en trådløs switch, der styrer reolvæg overalt i rummet, så længe signalet ikke er blokeret. Mange stikkontakter er næsten umærkelig fra en standard moderne vægkontakt, så du ikke behøver at ofre design for gulvlampe kontrol.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com