Ideer til hævet beplantning senge

December 27

Ikke kun højbede tilføje til din landskabspleje, de har også flere fordele. Haven højbede tillader jord at forblive luftige og reducere jordpakning. Ved at hæve din senge, vil du ikke nødt til at lufte din jord så ofte. Skadedyr finde ofte det svært at komme ind i højbede, så de er tilbøjelige til at videregive dem op til jordoverfladen haver. Mange forskellige ideer til at hæve din senge findes og kan tilføje en kunstnerisk flair til din foretrukne sommer spot.

Pyramide senge

En ny trend foreslået af webstedet rejst Garden senge er pyramiden seng. Ikke alene ser det fantastisk når det er i fuldt flor, men gør det muligt at designe din pyramide præcis den måde du ønsker det til at se. Du bygge dybest set en regelmæssig højbed, og derefter et mindre til at passe på toppen og en endnu mindre oven i. Du kan tilføje så mange lag som du gerne, og sætte hvad du ønsker i dem. Design er ideel til jordbær og tomater, som de holder din frugter og veggies ud af jorden. Hængende blomster ser også attraktive, og pyramiden rejst senge oprette en interessant græsplæne centerpiece.

Bænk

Gør din have højbede i en rolig bænken siddepladser områder er en anden idé fra webstedet rejst haven senge. Denne idé består af to identiske højbede. Du kan beslutte, hvilken form du ønsker at bruge, men rejse dem op til en højde, der er egnet til mødet. Købe omkring 10 lange stykker af træ, og lægge dem på tværs af de to højbede til at oprette en bænk. Dette gør for en spot morgenkaffe eller bare et sted at gå og slappe af.

Figurer

En anden idé til haven højbede er at skabe en have fuld af figurer. Du kan føje dimensioner til din værftet, mens forlader plads til kreativitet. Hvis du ønsker lineære figurer, kan du bruge cedar træ planker eller for cirkulære højbede kan du være kreativ med de materialer, du vælger. Når du mestrer cirklen, kan du forgrene sig og gøre blomst design, kløver figurer eller sun og moon figurer, som foreslået af den udvendige accenter hjemmeside.

Differentieret

Tilføjelse af differentieret haven højbede gør for en kreativ tilføjelse til din værftet. Opbygge dit højeste niveau først, og derefter gøre dem lavere, mens du bevæger dig mod indersiden af din værftet. Ofte, er den højeste højeste del placering på ryggen eller langt sider af værftet, gradvist at få lavere tæt på midten af gården. Denne idé kan gøre din have ser større, så godt.

Patio grænse

Haven højbede kan gøre en kant omkring din værftet eller endda din terrasse. Det vil forstærke din gårdhave funktioner og bringe et par fugle og sommerfugle for dig at se mens du nyder din opholdsområde. Du vil ønsker at sikre din terrasse kan bære vægten af sengene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com