Ideer til hævet paneler i en spisestue

August 21

Hævet paneler er der minder om en svunden tid, da håndværkere tog tid til at skabe fine detaljer i boliger. Med de kits til rådighed i 2011 behøver du ikke at være en woodworker tilføje elegant træ design rører til dit hjem. En spisestue er et godt sted at starte.

Wainscoting

De fleste enhver med grundlæggende værktøjer, et målebånd og evnen til at følge skriftlige instruktioner, kan installere præfabrikerede rejst panel wainscoting. Finish i klar til at installere kits omfatter kirsebær, eg og ahorn. Sammen med farvede segned, ufærdige stykker er tilgængelige, kan blive malet til at matche din indretning. Et færdigt look, skal du installere en stol jernbane molding ovenfor segned, i enten samme pletten eller en komplementære farve.

Accent væg

Dækker en accent væg med hævet paneler kan tilføje en dramatisk touch til din spisestue. Meget gerne wainscoting, kan du bejdse eller male træ for at matche din indretning. For eksempel, bejdse det i de samme toner som dit bord og buffet. Eller male det samme farve som dine vægge og gøre det muligt tekstur til at skille sig ud. Du kunne også male det en markeringsfarve, som findes i Kina, der vises i en hutch i rummet.

Møbler

Udskiftning af eksisterende skabslåger i din dining room møbler er en måde at bringe hævet paneler i rummet. Brugerdefinerede indstillinger omfatter at have en woodworker, tilføje nye paneler døre til dine møbler og matchende finish til den eksisterende møbler, og ved hjælp af støbning og paneler til at skabe en ophøjet panelet ser på eksisterende døre. Farvning døre til at matche vil oprette et professionelt udseende og gøre det synes som om de altid har været en del af stykket. Male døre en lidt anderledes hue vil give design mere af en pop i rummet. Genbruge en gammel panel dør for at oprette en brugerdefineret spisebordet eller buffet tabel giver mulighed for at have en funktionel samtale stykke i rummet.

Posten døre

Skiftende ud indvendige døre med renoverede vintage rejst panel døre, eller tilføje støbning og trim kan udseendet af hævet paneler, til eksisterende døre til at efterligne binde rum til andre områder i hjemmet hvor paneler bruges.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com