Ideer til hævet paneler Over en mur

July 6

Ideer til hævet paneler Over en mur

Hævet paneler er en form af træ (eller stedfortræder materiale) paneler installeret over en anden overflade, typisk sten eller mursten. Når det kommer til mursten, er hævet paneler oftest bruges omkring pejs mantel arbejde. Fordi paneler er knyttet til mursten, husejere kan vælge mellem mange forskellige stilarter og forskellige placeringsindstillinger samt en række valgfri materialer.

Enkel eller kompliceret

Fordi paneler kan installeres i sektioner i murværket, har du et valg for hvilke typer og stilarter af paneler til at bruge, normalt et valg mellem udsmykkede og forsimplede. Udsmykkede paneler indstillinger omfatter riflet pilastre og dentil krone lister, og ofte ledsage hårdttræ muligheder som eg eller kirsebær, der er blevet grundigt bejdset og lakeret. Forsimplede indstillinger kan overlade træ rene, ved hjælp af lige og enkle linjer omkring ildsteder eller andre områder. Valget afhænger ofte af stilen af selve huset.

Efterlad nogle mursten

Murværk, selv kan være et nyttigt supplement til en stue eller andre hus plads, hvis det er renset og venstre synlige. Hvis paneler er nødvendigt, eller hvis du vil bruge virkningerne af paneler for et bestemt design, overveje at forlade nogle af murværket åben så godt. Dette virker godt til at fremhæve den indvendige kant af pejs eller den ydre kant af en mur, mens din paneler for de mest grimme områder.

Matche andre Woods eller farver

Du har forskellige paneler woods og farver at vælge imellem. Prøv at vælge noget, der fungerer godt med andre træsorter i dit hus. Hvis du har en lettere maple etage eller baseboard, brug ikke en mørkere kirsebær paneler medmindre det matcher mørkere woods, som du har brugt til møbler. Match skoven når det er muligt, og hvis du male paneler, matche farver med den omgivende væg. Hvide paneler over murværket kan være slående, men kun hvis mur omkring det virker med den lyse hvide maling.

Brug Alternative paneler

Paneler behøver ikke nødvendigvis at være af træ. Hvis du beslutter, at træpaneler ikke vil matche alle omkringliggende overflader, overveje paneler, der ligner andre typer af materialer, inklusive sten og fliser. Denne paneler kan hjælpe cement en vis stil og understrege visse virkninger, som taper kolonner eller krone støbninger. Du kan selv ønsker at bruge rigtige sten eller keramiske fliser til paneler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com