Ideer til haven vægge

March 31

Ideer til haven vægge

En støttemur kan tjene flere formål i din have. Nogle bruges udelukkende til at tilføje et dekorativt element til området, mens andre tjene et strukturelle formål ved at yde støtte til jord at egenskaber en lodret hældning eller hjælpe med at bekæmpe erosion. Hvis du tilføjer en støttemur i haven, er flere forskellige typer af materialer, som du kan bruge til at bygge muren. For at finde den bedste løsning, mener stilen af din have og det overordnede udseende, som du ønsker for din støttemur.

Mursten murværk

For en formel-stil haven støttemur slå få materialer udseendet af mursten. I de fleste tilfælde, men væggen er faktisk lavet af blokke af beton og mursten er mortared til forreste del af væggen. Ud over at præsentere en attraktiv, traditionel look, er denne type af støttemur normalt den mest holdbare samt. For at give en mursten murværk bevarer væg et mere dekorative udseende, top det med en bluestone cap, der kan bruges til siddepladser på væggen eller til at holde planter og andre grønne områder.

Betonfliser

Betonfliser er en ideel mulighed, hvis du vil give din have bevarer væg et dekorativt udseende. Brolæggere er tilgængelige i mange forskellige teksturer og farver, så du kan oprette en mur af alle de samme stil pavers eller kombinere asfaltudlæggere i forskellige teksturer og farver til en mere individualiseret look. Desuden er opførelse af en haven støttemur fremstillet af betonfliser forholdsvis let, fordi asfaltudlæggere kan simpelthen blive stablet oven på hinanden for at skabe en platform af den nødvendige højde. Som et resultat, kan du installere din egen brolægger støttemur og spare penge på installationsomkostninger.

Tømmer

Til et naturligt look er en haven støttemur fremstillet af træ et attraktivt valg. Mange typer af træ kan anvendes, men to af de mest almindelige typer anvendes til støttemure er behandlet fyrretræ og red gum. Trævægge understøttes som regel af metal eller sleeper stolper, der holder træet på plads. Men mens trævægge har en attraktiv og naturligt look, der supplerer grønne i en have, de er udsat for fugt skader, rot og termit angreb. Forsegling af træ kan hjælpe, men for at undgå disse problemer helt, kan du bygge en betonblok væggen og bruge træ over betonen til dekorative formål.

Tørre sten

Mange typer af natursten kan bruges til at oprette et holdbart og attraktive mørtel-mindre haven støttemur. Du kan vælge fra granit, kalksten, sandsten og andre fieldstones. Tør sten støttemure kræver ikke mørtel, fordi vægten af stenene forankrer væg på plads. Når du vælger sten til en støttemur, undersøge den samlede størrelse af væggen. Generelt ser en kortere væg bedst, når fremstillet af mindre sten. At give væggen en mere dekorative udseende, tilføje store kampesten til hver ende eller sprede dem over hele væggen for at give visuel interesse.

Våde sten

Haven vægge lavet af våde sten er lig dem, lavet af tørt undtagen at mørtel bruges til hold stenene sammen. Denne type af støttemur er som regel de dyreste, men er mere robuste end tørre stenmure. Derudover er våde sten vægge et bedre valg, hvis du skal holde tilbage en masse jord i din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com