Ideer til hjem badeværelse vægge

December 6

Ideer til hjem badeværelse vægge

Redesigne dit badeværelse kræver et kritisk blik på dit badeværelse vægge---hvad du ønsker dem til at ligne? Med mange forskellige maling farver, finish og stilarter til rådighed, ikke at nævne faux finish og tapet, kunne dit badeværelse væggene være det sværeste at designe aspekt af dit badeværelse renoveringsprojektet.

Maling effekter

Uanset om du vælger at male dit badeværelse en dækkende farve eller anvende en af en bred vifte af maling effekter til dine vægge, er chancerne, at der er en tekstur og farve perfekt afstemt til din personlige stil. Mens mange dekoratører vælger at udnytte grundlæggende maling farver, kan svamp og rulle design maleri være ganske moderigtigt, når parret med de korrekte badeværelsestilbehør. Uanset hvilken stil du vælger, men husk at bruge glans eller semi glans maling til at gøre oprydning lettere.

Tapet

Tapet kommer i næsten hver eneste farve, tekstur og design du kan tænke på. Tapet kan bruges som en trim eller som en let at anvende wall dækker over eller under en stol jernbane. I badeværelset, kan mange temaer bruges med stor effekt. Nautiske temaer, seashore temaer eller endda jungle temaer for en children's badeværelse kan gøre rummet virkelig skiller sig ud.

Faux finish

Faux finish indebærer brug af teknikker lignende til at male effekter til at skabe den illusion, at et materiale er faktisk et andet materiale. Dette er særligt attraktiv i badeværelset, som sten-malet flise kan bruges med stor effekt til at oprette en klassisk, afslappet miljø. Faux finish kan også optage guld eller sølv blad i dekorative victorianske mønstre til at give badeværelse vægge ekstra flair.

Endelige udsmykning

Badeværelset vægge, uanset hvilken maling eller effekt, du bruger, altid drage fordel af tilføjelse af et stykke eller to indrammet kunst eller nogle andre interessepunkter. Hvis du har valgt en strand tema, for eksempel, kan du vælge et litografi af en marina eller båd, eller måske et stykke af attraktive drivtømmer. Disse sidste hånd er mere end noget andet aspekt den mest inspireret og personlige stykke af renoveringen, så brug dem til at hjælpe med formidle din egen personlighed og interesser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com