Ideer til hjem Porches

December 30

Ideer til hjem Porches

Indgangsparti er ofte underudnyttede som et designrum og kan ser ud og føles som en eftertanke. Fordi en veranda er ofte de første indtryk af besøgende har i dit hjem, gøre det til en udstillingsgenstand og et rum, der er funktionelle samt attraktive.

Planter

En af de nemmeste måder at tilføje karakter og liv til din veranda er at tilføje planter. Planter giver en følelse af livlighed og en plet af farve og arbejde for at blødgøre kanterne af våbenhuset konstruktion. Afhængigt af den type og størrelse af våbenhuset du arbejder med, skal du vælge planter, der understreger arkitektoniske detaljer og ramme indgangen. Du kan bruge hængende planter mellem kolonner, frame døren med lille stående træer eller linje kanterne af trin med potteplanter blomster. Hvis du spise eller underholde på din veranda, plante træer i front for at ramme trinene og beskyttelse af personlige oplysninger.

Glas-Front døre

Når besøgende går ind på din veranda, er de umiddelbart en del af dit hjem; Lad dem i yderligere ved at tilføje klar eller frosted glas ruder til din hoveddør. Den ekstra synlighed vil gøre det muligt for gæsterne at se ind i dit hjem og vil bringe det naturlige lys i fronten gangen. Indefra, vil dørene bringe se ind i dit hjem. Lægge blinds eller nuancer på døre til at give dig privatliv når det er nødvendigt.

Siddepladser

Mange porches bruges kun til at indtaste og afslutte dit hus. Få mest ud af din veranda ved at tilføje siddepladser. Afhængigt af din ledig plads, kan du hænge en swing fra bjælker eller sætte stole og bænke. Vælge møbler, der kan modstå de elementer eller lette stole og borde, som du kan bringe hurtigt i tilfælde af dårligt vejr. Tilføje puder til møbler kan tilføje farve og blødhed.

Vinterklargøring

Hvis du bor i et område, der har kolde vintre, kan du miste din veranda brug for en del af året. I stedet for at give det op, tage skridt til winterize dit våbenhus, så det kan bruges året rundt. Du kan installere simpel vinduer, der kan fjernes i de varme måneder, eller tilføje roll-down klar plast dækker for at beskytte våbenhus fra regn og sne. Bringe til rumopvarmning og tæpper til at holde området varme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com