Ideer til hvide, røde & sort køkken design

February 17

En hvid, rød og sort køkken design skaber en fed, høj kontrast erklæring i dit hjem. Uanset om du starter fra bunden eller integrere farve i din eksisterende køkken design, kan du tilføje elementer, der omdanner en standard køkken til en dramatisk, moderne rum. Når du planlægger en design, kigge efter måder at bruge farve, der vil supplere resten af dit hjem for en kontinuerlig følelse.

Sort-hvide mønstre

At kombinere sort og hvid i dit køkken og skaber en moderne følelse, bruge sort-hvide mønstre. Du kan vælge en fed stribet backsplash, for eksempel, eller finde blomster-trykt gardiner til vinduet. Kigge efter trykte plader, dekorative paneler, eller Indsæt et par fed fliser i din backsplash for en uventet touch. Med sort og hvid rækker en lille langt; selv en lille mængde af mønstrede rum kan gøre en stor design indvirkning.

Rød kabinetter

For en fed måde at indarbejde dit køkken design rød, male din frysere en dyb blodrød farve. Hvis du har træ kabinetter, bruge en primer til at forberede overfladen for maling; Du kan også installere røde metal skabe et moderne look. For en mindre dramatisk look, tilføje skær i kabinetter for et stænk af farve uden engagement; montere stof paneler på midten af hver enkelt kabinet, der kan fjernes, når du vil ændre design. Hvis du fed vidder af red uden overvældende rummet, male dit bunden frysere så at farven hviler under linje af syne.

Accenter

Hvis du ønsker at indarbejde rød og sort i køkkenet uden gør en dramatisk erklæring, bruge accenter. Start med en hvid base, og tilføje rød og sort for kontrast. Du kan købe farvede apparater, for eksempel, eller tilføje farve i hånd håndklæder. Kigge efter grydelapper, opladere, dækkeservietter, lampeskærme, køkkenredskaber indehavere eller duge i rød og sort. Vaser, stilk og fod, cookie krukker eller stearinlys elementer er også måder at tilføje farve uden at bruge en masse penge.

Skakternet gulv

En sort-hvid skakternet gulv er en måde at tilføje en retro fornemmelse til dit køkken. Se fliser, der vil bevare deres dybde af farve gennem årene. One-fod fliser vil gøre en stærk indtryk uden overvældende rummet. Et skakternet gulv er især effektiv i et lille køkken, hvor du ikke har en masse plads til at arbejde i designelementer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com