Ideer til hvordan du arrangere et værelse

October 21

Den måde, hvorpå du arrangere dit space kan have stor indvirkning på hvordan invitere pladsen er samt hvor stor plads vises. Den vigtigste faktor til at overveje, når de beslutter, er hvordan at arrangere dit værelse hvad det dominerende formålet med rummet vil være. Holde værelse brug helhedsplan i dit hoved, som du arrangere dine møbler, som sikrer at det layout, du vælger er befordrende for din planlagte formål.

Hyggelig opholdsstue

Hvis du søger at gøre din plads en indbydende, er at skabe en hyggelig siddekrog plads et must. Brug et tæppe til at definere dit space, placere det centralt. RIM tæppe med siddepladser indstillinger, placere en sofa langs ene side, en loveseat langs en anden og stole langs en tredjedel. I midten af tæppet, placere et sofabord med læsning materiale eller dekorationer hviler på det, gør dit space føler perfekt til sociale sammenkomster.

Brændpunkt fremhævning

Hvis din plads har en dominerende træk, som du gerne vil fremhæve, såsom en smuk pejs, gøre dette element omdrejningspunktet for dit værelse ved at placere alle dine andre møbler rundt om den. For eksempel, rim din pejs med bogreoler, tegning øjet til det centrale element. Gøre alle siddepladser indstillinger vinkel mod denne pejs, så alle gæsterne kan nyde den varme det giver og tillader dem at stirre på det når de sidder.

Møbler skillevægge

Når en plads er åben, kan du oprette divisioner med omhyggelig møbler placering. Adskille en familie værelse fra en gangbro ved at placere en sofa med ryg mod gangbro pågældende. Ligeledes opdele en spise området fra en stue ved at placere en buffet bordet kører mellem de to, at skabe en tydelig plads sondring.

Quadrant skabelse

Få mest muligt ud af din plads, hvis du ikke har meget ved at opdele det i kvadranter. Vælg et formål for hvert afsnit i dit værelse. For eksempel, hvis du ønsker en plads til at være et opholdsområde, et arbejdsområde og et værelse for gæster, dedikere et hjørne til arbejde, placere et skrivebord og hylder i dette rum. Definere et andet hjørne ved at placere to wing stole og et lille bord i nook. For tredje sted en pull-out kærlighed sæde catty-corner, giver mulighed for nem værelser bør de være nødvendigt samtidig stadig holde din plads et overskueligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com