Ideer til hvordan du kan opdatere køkkenskabe

October 6

Ideer til hvordan du kan opdatere køkkenskabe

Når du vil ændre udseendet af dit køkken uden at bruge en masse penge eller tid på en omfattende renovering, fokusere på skabene. Fordi de indtager en fremtrædende plads i køkkenet, kan en ændring til skabene opdatere hele atmosfæren i rummet.

Autolakering

Lakering din frysere vil give dem et helt nyt look, som kan gøre dit køkken ser friske og lyse. Vælg en ny finish, der passer til design af køkken og dine evner. Hvis du har tid, kan du slibe og pletten kabinetter i en ny farve. Du kan også male dem; en lys farve ændrer stemningen i køkken, hvilket gør det ser moderne og friske. En rustik eller land-stil look, tilføje en nødstedte finish.

Opdatere interiør

For en uventet pop hver gang du åbner kabinetterne, redo interiør. Dække tilbage tapet eller maling kraterets en lyse, fed farve. Vælg en farve, der virker med dit køkken design men tager det til et nyt niveau af mætning eller drama. Denne metode kan også arbejde selv om du har klar eller frosted glas fronter, fordi farven vil vise gennem glas for en subtil effekt.

Fjern døre

Kabinetter kan oprette en lukket-off følelse, især i et lille køkken. Oprette en åben, luftig følelse ved at fjerne dørene. Tag døre og hængsler til at forvandle din frysere til åbne reoler. Resultatet er et ideelt sted at vise dine bedste retter. Hvis du ønsker en lille ændring uden at skulle fjerne alle døre, skal du blot vælge en eller to kabinetter.

Farverige Indsæt

En finurlig, sjov kabinet opdatering, gå med en farverig eller mønstrede indsætte. Dette fungerer særligt godt på kabinetter, der har støbning omkring den udvendige kant; støbning skaber en naturlig ramme. Tilføje tapet til den indvendige del af hver dør eller dække et tyndt panel i stof og lim det på kabinettet.

Flise

Tilføje dybde og tekstur til dine skabslåger med flise. Vælg fliser, der arbejder med resten af køkken indretning men undgå ekko flise fra gulvet eller tilbage splash så du ikke oprette et look der alt for matchende. Lim brikkerne på midten af kabinet døren til at oprette en kolonne to fliser bred. Bruge en heavy-duty lim til at holde fliserne på plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com