Ideer til hvordan man kan dekorere en stue i et lille område

December 26

Ideer til hvordan man kan dekorere en stue i et lille område

Kæmper med små stuer er et fælles problem i lejligheder, ejerlejligheder og Sommerhuse med usædvanlig layout. Mens stuer er formodes at være indbydende og komfortable rum, en mangel på værelse kan ofte føre til en mangel på varme, og kan skabe følelser af isolation og kvælning. Heldigvis er der flere ideer, der kan hjælpe dig med held dekorere en lille stue, således at rummelighed og stil er optimeret.

Curtain Call

Ifølge HGTV, når det kommer til behandling af vinduer i små rum, bør du undgå at bruge de grundlæggende vinyl persienner, som er en standardfunktion i mange lejligheder. I stedet udnytte større, flyder belægninger, der strækker sig ud over vinduets ramme og på de omkringliggende vægge. For eksempel kan du tack op gardiner at en gesims eller støbning over dit vindue, således at de dækker op den underliggende gardinstang og strække højden af rummet. Alternativt kan du hænge gardiner fra en udsat stang og drapere dem helt ned til gulvet, som vil gøre vinduet og omgivende vægge synes langt højere, end de egentlig er.

Spejl effekt

Spejle er kraftfulde udsmykning værktøjer i små stuer, som deres reflekterende egenskaber kan gøre vægge synes at åbne som portaler i andre dimensionelle rum. Som HGTV noter, du kan bruge spejle til at skabe lokkende billeder af positionering dem overfor stykker af illustrationen viser af samleobjekter, eller excentrisk eller særligt tiltalende møbler. Du kan også gerne overveje at placere et stort spejl overfor et brændpunkt i din stue, centrale sofaen f.eks pejs, da dette vil hjælpe balance rum.

Sofabord Tips

En massiv, massivt træ sofabord sandsynligvis vil blokere op en masse af de dyrebare gulvplads i en lille stue. På grund af dets opacitet, ville det også tage op en masse unødig visuel plads, gør værelset vises trange. En løsning er at udnytte et sofabord med glas eller ellers gennemsigtig top, der giver rummet en åben, luftig fornemmelse. Alternativt, som bedre boliger og haver henstiller, kan du bruge redebygning, eller stabelbar, tabeller. Disse tabeller kommer i forskellige størrelser, og de små er i stand til at passe diskret under større dem til opbevaring.

Sofaen overvejelser

Ifølge HGTV, bør du holde omfanget af elementerne i din dagligstue i tankerne, når picking en sofa eller sofa. Mens du kunne lide den komfort, som en ekstra stor, super-Plys sofaen giver, ville det sandsynligvis dominere din hele pladsen, gør andre elementer synes lille i sammenligning og intensivere følelser af at være trangt. Som et alternativ, vælge en mindre, mere kompakte stil af sofaen, der vil passe stramt ind i et hjørne eller mod en bestemt væg. Som bedre boliger og haver noter, kan du også ønsker at overveje at installere en forsænket daybed i stedet for en sofa. Ved at blive indsat i væggen, vil daybed maksimere gulvplads i din stue.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com