Ideer til, hvordan man kan dekorere et barns soveværelse i Lime grøn & Hot Pink

February 2

Ideer til, hvordan man kan dekorere et barns soveværelse i Lime grøn & Hot Pink

Du kan dekorere et barns soveværelse i lime grøn og hot pink i snesevis af forskellige måder. Men den nødvendige faktor til at overveje, når udsmykning med disse farver er balance. Du ønsker ikke at for meget af en farve og ikke nok af den anden. Du ønsker heller ikke at overforbrug prints, så prøv at begrænse udskrifter til enten vægge, strøelse eller boligtekstiler. Hvis du holder denne ene tip i tankerne, udsmykning et barns værelse i lime grøn og hot pink er en brise.

Vægge

En måde at male væggene i lime grøn og hot pink er fra stol jernbane ned; Du kan male dette afsnit hot pink og alt andet over det i limegrøn eller vice versa. Du kan også male afsnittet fra stol jernbane ned nogen af de to farver og male skiftevis striber af lime grøn og hot pink ovenfor stol jernbane. Hvis rummet ikke har en stol jernbane, bestemme højden ved at måle højden af loftet og dividere det med tre. Male over og under det med uanset hvilken farve, du foretrækker. Ligeledes kan du male hele rummet i én farve og male den rude indramme, base og gesims i den modsatte farve eller tilføje en kant på tværs af alle vægge i den modsatte farve. Hvis du har et stort rum, male væggene i helt én farve og bruge anden farven til accent stykker, som en nat lampe eller smide puder.

Møbler og tilbehør

En af de nemmeste måder at dekorere et værelse i lime grøn og hot pink er at vælge møbler og tilbehør i disse farver. Du kan finde sækkestole eller en stol lavet specielt til børn i lime grøn eller hot pink. Hvis du ikke kan finde en kommode eller natbord i enten af disse farver, kan du finde en billig en til at male med spraymaling i hot pink eller lime grøn. Hvis du har billedrammer, erstatte kant inde rammer med hot pink eller lime grøn papir. Andet tilbehør, som du kan finde i disse farver indeholder bordlamper, opbevaringskasser, gulvet tæpper og væg udsmykning.

Sengetøj og boligtekstiler

Når dekorere et værelse i lime grøn og hot pink, kan du holde vægge i en neutral farve, som hvid, og matche farver med tilbehør, sengetøj og boligtekstiler. Hvis du ikke kan finde sengetøj med en kombination af disse farver, prøv at blande og matche. Du kan bruge en grøn eller pink lagen og og bruge pudebetræk i nogen af de to farver, eller bruge hvide plader og en hot pink pudebetræk og en lime grøn pudebetræk. Match dit vindue behandling til dit sengetøj ved hjælp af hot pink eller lime grøn gardiner som en nice touch. Hvis dit sengetøj bruger solid farver, brug en vindue behandling med print i samme farve, og hvis dit sengetøj har et mønster, bruge en fast farve for vindue behandlinger. Selvom vindue behandlinger og sengetøj kan matche, ikke forsøge at matche hver enkelt element, for eksempel sengetøj, vinduer, pyntepuder og lænestol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com