Ideer til hvordan man kan dekorere et hvidt soveværelse

October 17

Ideer til hvordan man kan dekorere et hvidt soveværelse

Hvid soveværelser åbne plads i et rum, at skabe en følelse af frihed. Du kan nemt oprette et soveværelse, dekoreret primært med hvid at være et pusterum uovertruffen af nogen andre rum i dit hjem. Tricket til at dekorere et hvidt soveværelse, således at det føles hyggelig er at arbejde med forskellige farver og teksturer til at skabe en interesse og skabe et indbydende miljø.

Vælg hvid på hvid

Gå til en krise, ren look med hvidt på hvidt. Hvide vægge reflekterer lys, at give dit værelse en instant lift. Hvidt sengelinned kombineret med hvide vægge vil gøre dit værelse føle, luftige og komfortable. Ser for sengetøj med detaljer eller fringe, såsom rør, med et lille stænk af farve til at spille off et andet objekt i dit værelse. Kan du bruge en nicheaktørerne, der passer til farven på en pude eller billede. Hvidt vindue behandlinger også udfylde dette hyggelige look.

Brug farverige detaljer

Hvid er en dramatisk farve, der nemt lægger vægt på andre farver, du elsker. Brug foretrukne farver, der vil skille sig ud i din hvide rum og spille ud af de rene og hyggelige aspekter af din indretning. Farvede vaser, tilføje billeder, planter og puder dimension og personlighed til dit værelse.

Eksperimentere med nuancer

Hvid leveres i mange nuancer og de behøver ikke alle at svare, når det kommer til udsmykning. Fra perle til creme, kan du oprette en stemning i dit værelse, der er lige så attraktive og indbydende som et værelse fyldt med mange farver. Look for vindue behandlinger, lampeskærme og puder i forskellige nuancer af hvid. Farverne vil stadig flyder sammen uden at ligne de er præcis det samme.

Tilføje teksturer

Give dit soveværelse appel ved at tilføje tekstur. Hvid Flet, silke, gaze eller sheers vil fuldføre ethvert rum. Du kan også vælge hvide tæpper til at give et værelse en færdigt look. Behandle tæpper med en plet vagt til at holde rengøring til et minimum og holde farven lyse og sprød.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com