Ideer til hvordan man kan dekorere et kollegieværelse

December 17

Udsmykning et kollegieværelse kan være en udfordring på grund af den begrænsede plads, såvel som de begrænsninger, der kan placeres på du af din skole boliger afdeling. Mens maleriet er en indlysende måde at forbedre dit kollegieværelse, mange flere muligheder kan ikke fastsætte din lomme bog tilbage meget, men kan give en behagelig opholdsstue. Husk at holde tingene enkle, når dekorere dit kollegieværelse, som du er begrænset, hvad der faktisk kan gøres, og du kan flytte ud af kollegiet i de næste år.

Wall Liners

Ved hjælp af væg papir eller andre dekorative papir til linje øverst på dine vægge kan tilføje anstand til dit kollegieværelse. Midlertidig lim, ligner, bruges på Post-It notes kan bruges, hvilket gør det let at ændre eller fjerne væg liner. Dette er også en chance for at bruge nogle af de farver, du ønsker at basere tema af dit kollegieværelse.

Spejle

Spejle kan tilføje dybde til en bolig, giver det fornemmelsen af et meget større område. Dette kan være særligt tiltrækkende i et dorm værelser situation hvor plads er en begrænset ressource. Store spejle er nødvendige for at tilføje enhver reel følelse af dybde, og bør hænges i områder hvor der er ringe eller ingen obstruktion.

Reoler

Installere reoler ikke blot giver dig et område til at opbevare dine ejendele, det er også en mulighed for at tilføje dekorationer eller endda planter til dit kollegieværelse. Reoler placeret på eller under øjet er ideel til visning af dekorationer.

Belysning

Små LED-lys kan der let monteres på vægge, ofte ved hjælp af en selvklæbende strimmel. Belysning kan bruges til at forbedre eller fremhæve eventuelle funktioner på dit værelse, du ønsker at henlede opmærksomheden på. Dette er især effektiv med områder viser planter, vaser, billeder eller centerpieces.

Papir, bånd og klud

Papir, bånd og klud kan bruges på hylder eller tabeller til at tilføje farve til dine omgivelser. Disse materialer er specielt velegnet til et kollegieværelse, da de er ikke permanente og kan let ændres til at matche sæsonen eller særlige begivenheder eller ferie.

Computer Desk

At vælge den rigtige skrivebord til hus din bøger og computer er afgørende for et godt indrettede kollegieværelse. Vælg et skrivebord, der lader dig nemt skjule rodet ledninger samt computerens kabinet. Dette hjælper med at fjerne clutter fra dit kollegieværelse, så det er nemt at holde rent og overskueligt.

Computer raster gemmer

Screen savers spænder fra dynamiske billeder, der konstant skifter til diasshow. I tilfælde af foto diasshow pauseskærme, kan dette tillade din computer at fungere som en digital fotoramme når den ikke er i brug. Du kan vælge enten personlige billeder eller illustrationer til at fremhæve dit kollegieværelse.

Loft eller køjesenge

Ved hjælp af et loft eller køjesenge er en fantastisk måde at spare gulvplads, så du kan bruge mere plads i dit kollegieværelse til de ting, du ønsker og har brug for. Lofts eller køjesenge kan også være malet for at matche de farvetemaer du bruger, eller kan være dekoreret med klud eller bånd. Dyrere lofts og køjesenge har indbygget opbevaring, som kan hjælpe med at holde dit kollegieværelse ryddeligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com