Ideer til, hvordan man kan dekorere et loft med papir lanterner

October 3

Ideer til, hvordan man kan dekorere et loft med papir lanterner

Lofter har masser af dekorative potentiale, selvom de ikke måske være i centrum fokus for et værelse. Lofter er ikke typisk fokus fordi øjet naturligt graviterer mod objekter i øjenhøjde. Dekorationer hang ned fra loftet, dog, kan fange øjet og kan tjene som et værelses focal point. En alsidig dekoration, der er traditionelt hang fra loftet og spærene er papir lanterne. Tilføjer en eller nogle få papir lanterner til et loft kan tilføje balance og varme til ethvert rum.

Multilevel papir lanterner

Papiret signallygter udsender en blød, varm glød. Positionering lanterner alle på samme niveau kan give rummet en ensartet lysstyrke. På den anden side, kan positionering papir lanterner på forskellige afstande fra loftet give værelse unikke vinkler og perspektiver, der ellers ikke er der. Hængende lanterner på forskellige niveauer kan også give indtryk af vægtløshed, og gøre den samlede stemning i rummet mere komfortable og indbydende.

Papir lanterner i forskellige former og størrelser

Denne dekoration idé ligner multilevel papir lanterne idé. Stedet for at bruge en bestemt størrelse og form papir lanterne, Køb lanterner i alle forskellige former og størrelser. Japansk papir lanterner er anderledes end kinesiske og amerikanske dem, og alle kunne bruges til at afspejle en blanding af kulturer. Rektangulære, firkantede papir lanterner udsender forskellige lysmønstre end sfæriske lanterner, og begge kan bruges til at opnå de bedste lyseffekter.

DIY papir lanterner

Køb papir lanterner kan være ganske dyrt, hvis du planlægger at købe flere lanterner at hænge ud et loft. Du kan oprette dit eget papir lanterner ved at købe ledning til at danne lanterne rammer og ris eller silkepapir til panelerne lanterne. Bøje wiren til den ønskede ramme og indsætte panelerne papir over toppen med papir lim. Du kan bruge paint til at give lanterner din egen kunstneriske indslag. Hænge lanterner fra loftet, når du er færdig.

Dække allerede eksisterende armaturer med papir lanterner

Det kan være en elektrisk hassel at installere ny belysning til papir lanterner. Bruge allerede eksisterende lysarmaturer på loftet i stedet at give papir lanterner deres tiltrængt glød. Tillægger lysarmaturer med streng eller wire papir lanterner, og sørg for, at de hænge jævnt. Du ønsker ikke lanterner at direkte rørende af pære, som kan forårsage brand. Denne idé gør brug af hvad du allerede har, så du kan spare penge og stadig har en unik beboelsesrum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com