Ideer til hvordan man kan skjule en køkken etageadskillelsen

December 25

Soffits er i indvendige områder, der omfatter kabinetter. Den solide arkitektoniske elementer hænger nedad fra loftet, og kabinetterne er knyttet nedenunder dem. Mens nogle mennesker nyder en etageadskillelsen funktion i et køkken, kan andre mennesker finde det uinteressant. Skjule en køkken etageadskillelsen med én af flere metoder til at ændre områdets udseende.

Instruktioner

•Dæk køkken etageadskillelsen med fliser til at give feature tekstur og stil. Bruge fliser, der matcher dit køkken back-splash for en kontinuitet på udseendet, eller bruge dem til at oprette en detaljeret mosaik mønster eller billede på etageadskillelsen. Påfør et lag af mørtel, og tryk på fliserne grundigt på plads.

Hæng kunst på køkken etageadskillelsen at skjule det fra visningen. Line det med dekorative plader, hænge en række små, indrammede billeder langs det eller vise lange, smalle tilbehør på tværs af det, såsom antikke golfklubber eller ski.

•Opret en kort gardin, der strækker sig over længden af etageadskillelsen. Måle dens længde og højde. Tilføje flere inches længde for en curtainlike effekt, eller holde det samme længde for et lige stykke stof. Installere en øje-krog på hver side af toppen af etageadskillelsen, og streng en ledning mellem dem. Bruge curtain clips til at holde stoffet på plads.

•Installer høje kroneformen på etageadskillelsen, der strækker sig til loftet. Vælge træ og afslutte typer, der passer til din frysere, som vil gøre området fremstå som en naturlig forlængelse af skabene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com