Ideer til hylder i et børneværelse

October 13

Ideer til hylder i et børneværelse

Reoler er et nødvendigt element i et børneværelse. Ikke kun leverer det meget tiltrængte opbevaring for alle de varer, de indsamler og oprette--legetøj, bøger og illustrationer, for eksempel- men det kan også tilføje til udseendet af rummet. Når du tilføjer opbevaring til dit barns soveværelse, tage både funktion og stil.

Reoler

Måske er den nemmeste måde at bringe reoler i et barns værelse med reoler. Der findes mange forskellige stilarter og typer af reoler--fra korte tre-skrinlagt tilfælde til gulv-til-loft sager med mange hylder--så vil du sikkert kunne finde noget der passer til udseendet og funktionen du ønsker. Tage hensyn til en alder af barnet og hvad vil blive gemt på hylderne. For eksempel, i en yngre barns værelse, bruge kortere reoler således at barnet kan nemt nå de varer, der opbevares på hylden. I et ældre barns værelse, højere tilfælde er mere passende--levere et trin skammel, så at hun kan nå de højere poster. Sikre reoler på væggen med beslag til at sikre, at de ikke vil vælte.

Indbyggede reoler

Mens en indbygget reolsystem kan være dyrt, er det en sikker og attraktiv måde at give opbevaring i dit barns soveværelse. Hylderne kan bygges direkte ind på væggen bag dit barns seng eller i nærheden af et vindue på værelset, at give rummet et brugerdefineret udseende. Hylder på bunden af enheden kan bygges med døre til at skjule rod og hylder mod toppen af enheden kan være åbne, der tjener som et sted at vise tilbehør, samlerobjekt poster eller billeder. Belysning kan endda blive installeret for at fremhæve dekorative elementer. Da hylderne er indbygget i væggen, du behøver ikke at bekymre sig om dem falder over og at være en sikkerhedsrisiko.

Bin reoler

Denne type af reoler er ideel til legetøj eller tøj opbevaring. Enten dybe udskæringer er lavet i en reolsystem, som er stort nok til at holde forskellige størrelser plast spande eller kurve; eller vandret dyvler køres langs fronten og bagsiden 2-af-4s, som er designet til at holde op plast placeringer. Forskellige farver og teksturer af kurve eller placeringer skal du tilføje et dekorativt element til rummet. Spande eller kurve kan give organisationen til rummet, som hver enkelt kan tildeles til at holde forskellige emner - kunst og håndværk supplies, legetøj, sko og så videre. De også gøre oprydning let, som børnene trække sig ud den placering de ønsker, bruger elementer inde og simpelthen placere dem tilbage i det relevante sted.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com