Ideer til hylderne i en Kids værelse

June 21

Ideer til hylderne i en Kids værelse

Hvis du har børn, har du ting. Som børnene vokser, deres ting synes at vokse med dem og lagring af det er en udfordring. Tilføjelse hylder til et barns værelse kan hjælpe forældre med at få styr på ting og få det fra gulvet. Som med ethvert projekt i et barns værelse, kommer sikkerhed først. Hylderne skal være funktionelt og let for barnet at få adgang til.

Reoler

Tilføjelse af reoler til et rum er den nemmeste måde at oprette ekstra lagerplads for børn i alle aldre. Vælge alderssvarende reoler. En god regel at følge: jo ældre barnet, jo højere hylderne. Sørg for, at hylderne er dyb og robust, reducere chancerne for dem vælte over.

Mælk kasser

Stabling disse plastkasser skaber instant hylder. Bruge primærfarver, grupperet sammen at skabe cubbyholes for børn i alderen 10 og under. Før teenagere og teenagere kan foretrækker alle sort eller alle hvide. Hvis stabling mere end to kasser høj, skal du bruge plast ledning bånd til at binde kasser sammen. Købe mælk kasser på kontor forsyning eller hjem butikker.

Garage opbevaringshylder

Garage opbevaringshylder er robust, hvilket gør dem ideelle for et barns værelse. Hylderne er dybe, hvilket gør det let at opbevare store kasser eller kurve til at holde legetøj. Dem i 18-gauge stål hold op til 500 lbs. pr. hylde. Disse hylder er mindst tilbøjelige til at falde over. Undgå træ garage hylder, som kan forårsage splinter.

Differentieret hylder

Differentieret hylder tillade dig at prioritere et barns ejendele. Køb differentieret hylder i træerne til at oprette en væg system. Placer de tungeste poster i bunden og sikker, fluffy legetøj, såsom udstoppede dyr, på de øverste hylder. Vedhæfte disse på væggen ved hjælp af beslag, skruer eller skifter.

Indbyggede funktioner

Dyrt, men sikker, specialbyggede hylder giver dig mest fleksibilitet. Omfatter en bænk i reolvæg for læsning eller oprette lameller for tidsskrifter og lærebøger. Fremtidssikret enhed ved at tilføje et skrivebord og afsætningsmuligheder for kabel og højhastigheds-Internet.

Klædeskab

Klædeskabe tjene som hylder med låger. De tilføje interesse for et værelse og gør det muligt at skjule messer. Sjov---selv funky---klædeskabe findes på afdelingen eller discountbutikker. Fordi klædeskabe er tung og ofte voluminøse, de udgør en sikkerhedsrisiko, hvis ikke sikret på gulvet eller mod væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com