Ideer til indretning af badeværelse

November 7

Ideer til indretning af badeværelse

Der er særlige begrænsninger, når du vælger interiør designelementer til badeværelset. Ofte, du har at gøre med begrænset og akavet plads. Også, når du vælger elementer til badeværelset, Husk på, at de skal stå op til elementerne af vand og damp. Være kreativ, når de kommer med ideer til indretning af badeværelse.

Belysning

En af de vigtigste elementer i et badeværelse belysning. Korrekt belysning er nødvendig, så du kan groom dig ordentligt og også til at skabe en afslappet stemning. Hvis dit værelse ikke modtager lysindfald fra vinduer, skal du opdatere belysning i dit badeværelse med sconces. Sconces kan placeres på begge sider af det primære filspejl, såvel som i andre områder af dit badeværelse. Det er en belysning fastholdelsesanordningen, der leverer varmt, blødt lys. Køb sconces, der passer til resten af dit badeværelse indretning.

Maling

Maleri dit badeværelse vil virkelig transformere det, især hvis du går med en fed farve. Selv hvis du beslutter at male dit badeværelse i en neutral tone, vil det lyse og friske det op. Hvis dit badeværelse har hvide inventar, gå med sprød grøn eller levende koral maling på væggene til fut i det.

Væg Decals

Væg decals er en nem måde at opdatere udseendet af et badeværelse. Det er et særligt godt valg, hvis du er en lejer og ude af stand til at male dine vægge. Væg decals kommer i en bred vifte af stilarter og temaer fra sætninger til gummi duckies og frøer. De er billige og nemme at bruge. Købe flere sæt og enhver tid, som du vil ændre indretningen af dit badeværelse.

Tema

En anden idé til indretningen af dit badeværelse er at skabe et tema og dekorere i overensstemmelse hermed. Et tema, der kan gøres nemt i et badeværelse er en strand tema. Male væggene en blød blå og hang billeder af palmer og flip flops. Køb et brusebad gardin og tilbehør med lignende billeder på dem. Bademåtter og tæpper i en sandstrand off-white farve fungerer godt for dette tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com