Ideer til indvendige indretning

November 6

Der er en stil af indretningen for alle, hvad enten det traditionelle eller franske country, shabby chic eller boheme moderne. Nøglen til enhver Boligindretning er at forene funktionalitet med form, således at din smukke rum fungerer til dine behov. Holde udseendet personlige ved at integrere displays til samlinger, galleri vægplads for familiebilleder og åbne hylder for at vise favorit familie arvestykker.

Farve

En af de enkleste måder at opdatere eller ændre et rum er at tilføje en frakke af maling. De seneste år har set genopblussen af cerulean grøn, Middelhavets blå og den altid populære cremet gul som de nye neutrale. Nogle smarte kombinationer omfatter franske land Kornblomst blå mod antik hvid og chikke lavendel accent med brun. Hvis du ikke ønsker at dykke hovedet først ind i et rum fuld af farve, målet for en accent væg i en fed rød eller en rolig grøn. Andre farverige muligheder omfatter tapet, stencils, vægmalerier, håndmalet grænser og faux finish.

Plads

Den moderne vægt på åbne områder kan skabe en indretning gåde. Hvordan til at definere de forskellige områder og undgå huset lignede en kæmpe kasse? For én, skal du bruge smide tæpper, vægfarve og belysning til spotlight specifikke områder og sat dem ud fra det åbne rum. Brug møbler reoler eller skærme som skånsomme dividers. Oprette intime indsamling rum med lænestole og kærlighed sæder indramning en lav fodskammel eller et sofabord. Holde stærkt trafikerede områder åbne, cabinets, kurve og kroge opererer som landing pads for alt, hvad der kommer og går. Skabe flow med indendørs og udendørs rum ved hjælp af gennemsigtige stoffer som vindue belægninger og brolægning vej mod udendørs med potteplanter. En vindueskarmen have eller et terrarium bringer mere af den naturlige verden inde.

Opbevaring

Fjende af et godt designet hjem er rod. Dette er ikke til at sige, at du skal læne mod den skandinaviske tendens til at skjule alle personlige ejendele. I stedet bør der en dedikeret plads til alle objekter, det være sig i improviseret galleri plads på pejs mantel eller en snedig stak sofabord bøger på en funky stol i hjørnet. Oprette visuelle pop med dine objekter ved at organisere dem efter farve, materiale, tekstur eller nogle andre samlende faktor. For eksempel, en række af glasflasker i forskellige nuancer af blå kan være iøjnefaldende på en åben hylde i køkkenet, eller en stak af uoverensstemmende floral tekopper skabe den perfekte skulptur i morgenmad krog. Bruge kurve, kasser og andre typer beholdere til at sortere og skjule de mindre elementer, der typisk få spredt på hylder og borde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com