Ideer til indvendige svamp maleri

February 15

Ideer til indvendige svamp maleri

Svamp maleri er en kreativ mulighed til traditionel maling teknikker til boligindretning. Ved hjælp af en svamp, klud eller smuldrede papirpose til at anvende maling på en overflade, kan du opnå et blødt, tekstureret udseende. Med denne metode, kan du blot bare én farve over en mur eller blande flere farver for at matche din indretning. Du kan eksperimentere med farve og mønster eller endda kombinere sponging, ragging og sække for at skabe et helt nyt look. Ideer til din indretning er kun begrænset af din fantasi.

Sponging

Sponging er den oprindelige inkarnation af svamp maleri, populariseret i i 1980 ' erne og 1990 ' erne, hvor en dæmpet naturlige eller syntetiske havet svamp bruges til at anvende maling i stedet for en pensel. Resultatet er et stærkt profilerede tilfældigt mønster med marmoreret dybde af farve. Det endelige udseende af din væg er ofte dramatisk anderledes baseret på typen svamp valgt, malingen farve og tykkelse af ansøgningen. Først anvende en neutral grundmaling til væggen, og lad det tørre. Svamp på et lysere eller mørkere komplementære farve, og blend det for at oprette den ønskede effekt. Lag flere farver for at skabe endnu mere dybde.

Ragging

Ragging er baseret på den oprindelige svamp maleteknik. Den væsentligste forskel er i hvordan du anvender maling. Et plisseret stykke stof, eller en "klud," bruges i stedet for en svamp. Den endelige effekt er mere subtil og marmoreret end lysbrydende effekten af svamp maleri. Ligesom sponging, markeringsfarver er ujævn over en neutral grundfarven og udseende ændrer sig som flere lag af farve og konsistens er tilføjet.

Sække

Du kan opnå en skarpere, finere tekstur ved hjælp af en plisseret taske eller et stykke af andre tunge papir ved hjælp af en metode kaldet sække. Sække skaber en mere lineær mønster på de indvendige vægge end en svamp eller en klud gør. Simpelthen krølle papir eller posen til en kugle. Dyp bolden i malingen, og dup det over din grundfarven. Fordi papir ikke er absorberende, malingen kan dryppe mere end med de andre metoder, så hold drop klude og oprydning forsyninger handy.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com