Ideer til iscenesættelse en gule værelse

December 16

Ideer til iscenesættelse en gule værelse

Iscenesættelse dit hjem tvinger dig til at tænke som en køber og vurdere hvert værelse. Iscenesættelse et gult rum betyder, at du allerede har fået en del af iscenesættelsen gjort for dig: væggene har en varm, indbydende farver. Ifølge hjem iscenesættelse kanal, "Gul har vist sig for at være farven valg for homebuyers." Du skal bare gøre hjem-indretning beslutninger, der supplerer den gule maling.

Supplement eller kontrast

Kig rundt i lokalet og afgøre, om møbler i den gule stue supplerer eller kontrast til de gule vægge. Ideelt, du ønsker at vælge møbler, der gør en eller den anden men ikke begge. Møbler, der supplerer gule vægge er f.eks et sikrere valg, fordi det skaber en beroligende, mindre-levende rum. Overveje bevægelige møbler rundt i dit hus til at optage varme-tonet stykker i værelset, såsom brune læder sofaer og stole og honning-farvede tabeller. Alternativt kan du vælge møbler, der kontraster de gule møbler i en dynamisk men ikke anmassende måde. For eksempel, er en blå plaid sofa en anden beroligende farve, der går godt med gul. Et cherry-farvet skrivebord eller seng vil også kontrast de gule vægge i en fed men diskriminerende måde.

Skabe plads

Gule vægge er så velegnet til iscenesættelse fordi de allerede etablere et fundament for at gøre rummet synes som en lys, luftige plads. Du kan øge denne effekt ved at hænge en eller to store spejle på væggen for at afspejle følelsen af plads og lys til at gøre rummet synes større. Også betaler det sig at declutter plads, og sørg for det er nemt at gå igennem ved at fjerne overskydende møbler og smide uønsket eller elementer, der kunne være at gøre rummet føles mere trangt.

Bringe gule

Nogle gange, kan smart dekorative tilbehør give et værelse en mere færdigt udseende. Vælg tilbehør, at bringer den solrige gule af væggene. For eksempel vil en vase af solsikker straks lyse værelse. Alternativt, en skål af lyse citroner er også en god mulighed, og guld vaser eller en guld centerpiece vil fungere godt. En kurv med lyse bolde eller gult garn vil også giver rummet en varm og hyggelig fornemmelse. Du er velkommen til at eksperimentere med muligt tilbehør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com