Ideer til kalkmalerier

March 31

Ideer til kalkmalerier

Dekorere dit hjem ved hjælp af maling og illustrationer er en nem måde at gøre en stor indvirkning på dit space. Vægmalerier inkorporere både maling og illustrationer. Som kalkmalerier tendens til at være store og iøjnefaldende, være sikker på, om typen af vægmaleri design, som du vælger. Også, tage hensyn indretning i værelset og mængden af lys, som det modtager.

Toscanske

Toscanske temaer har varme farver og en naturskøn maleri. Hvis du vil oprette en toscanske vægmaleri, bruge varme farver såsom guld, terra cotta og mursten rød. Male en scene af rullende bakker, krydret med cypresser. I fjerne, male billeder af ruiner og hjem.

Tropical

Male en tropisk tema på en stor stue væg. En mulighed er at fokusere på store blade på tropiske planter. Male dem hele vægge, større, så er de naturligvis. På den nederste del af væggen maling en strand scene herunder sand og vand. En anden mulighed er at fokusere på beach og palm træerne på omkredsen. Tilføje kokosnødder og ananas i billedet.

Asiatiske

Dekorere et værelse med et asiatisk tema vægmaleri. Male en stor mur i en bløde, pastel farver såsom smøragtig gul eller salvie grøn. Male et vægmaleri med billeder af japanske og kinesiske vaser. Bruge royal blå og orange til at dekorere vaser på maleriet. Du kan også male billeder af lanterner mod øverst del af væggen.

Haven

En anden vægmaleri idé er en haven scene, komplet med blomster. Det er dejligt i et børneværelse. Male en naturskøn have, ved hjælp af nuancer af grøn, lilla og hvid. Tilføje blomster som calla liljer og roser. Tilføje finurlige detaljer såsom bunny kaniner og bier. Maling en sektion med haven grøntsager som gulerødder og salat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com