Ideer til køkken vægmalerier

December 29

Vægmalerier kan visuelt øge plads i dit køkken med landskab design, der synes at strække til for evigt eller med en udendørs terrasse, der lokker dig til at sidde og nyde. Du kan male dit eget vægmalerier af projicere et billede på væggen, sporing kontur og fylde den med farverige akryl.

Vingården landskab

Åben dit køkken visuelt med en vingård landskabet består af rullende bakker med vinstokke, der strækker sig ind i en fjern bjergkæde. Du kan justere farverne i din vingård landskab til at passe farveskema i dit køkken baseret på tidspunktet på dagen afspejles i vingården vægmaleri. For en blødere palet, skildre landskabet som om det var tidligt om morgenen med dæmpede nuancer af blå langs horisonten og tåget tåge langs toppen af vinstokke. Du kunne også omfatte de levende farver i en solnedgang i afstand til at supplere et køkken indrettet i nuancer af rødt, orange eller gul. Middag i vingården kan indarbejde lyse nuancer af grønne vinstokke, blå himmel og kobolt bjerge, med vores uden sne.

Gårdhave gårdhave

Forstørre en morgenmad krog i dit køkken med et hjørne vægmaleri af en gårdhave gårdhave. Overveje brostensbelagte asfaltudlæggere, som gulvbelægning til din terrasse med en hvid smedejern bord og stole, omgivet af en sort smedejern hegn dækket af blomstrende vinstokke af blåregn og KLEMATIS. Tilføje en mosaik springvand langs den ene væg af maleriet og placere et lille springvand i midten af din morgenmad bordet til at skabe lydeffekter. Du kan også medtage billeder af dine kæledyr i vægmaleri, som din kat kruset op i søvn under wisteria eller din hund strakt ud sammen med tabellen.

Gårdspladsen

Tilføje en staldgødning vægmaleri til et landkøkken med grøn eng græsgange og heste i den afstand, haner og kyllinger hakke omkring gården og en laden til den ene side. Placer farverige keramiske Potter fyldt med urter langs vejen til Laden og en gammel vand godt komplet med en dyppe spand i midten af gården. Du kan også køre en linje af hegn der løber fra stalden, mellem gården og græsgange. Dekorere siden af laden med billeder af gamle metal tegn eller hængende farm værktøjer og husk at placere en vejrhane på toppen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com