Ideer til køkken vindue gardiner

August 15

Når det kommer til valg af gardiner, er køkkenet det rum, hvor du har mest fleksibilitet. Du kan vælge netop en simpel valance eller et komplet sæt af gardiner med en foring eller ren og skær nedenunder. Det afhænger bare af din smag, placering og størrelse af dine vinduer, og din samlede køkken indretning.

Formål

Beslutte, hvad du har brug for dit køkken gardiner at gøre. Hvis du har et vindue med en sydlige eksponering, kan du blokere lys på visse tidspunkter af dagen. Hvis dit køkkenvindue vender ud mod gaden eller et andet offentligt sted, vil du ønsker privatliv, især om natten. Du vil have dine gardiner til at koordinere med resten af køkkenets indretning, og det afhænger af placeringen af vinduer og om dit køkken er et separat rum eller åbner op til andre dele af huset. Størrelsen af vinduet og hvordan det åbner er også overvejelser. Skydedøre glas i køkkenet findes en anderledes udfordring helt. Begynde at lede efter ideer og ser du indkvartering. Du kan gøre dette.

Stof

Køkken gardiner bør være afvaskelige og ikke-brandfarlige, især på vinduer i nærheden af komfuret. Hvis du ønsker at blokere lys eller få personlige oplysninger, kontrollere tykkelsen af stoffet ved at holde det op mod lyset. Hvis du køber gardiner online, check den tilbagesendelsespolitik i tilfælde du ikke er tilfreds. Overveje at få en nuance hen under dine gardiner eller installere skodder for ekstra beskyttelse af privatlivets fred og lys-filtrering evne.

Type

Mange gardiner designet til køkkener er differentieret eller café stil, med en stang, der går på tværs i midten af vinduet, og en anden stang med en valance over vinduet. Dette normalt blade øverst i midten af vinduet helt udækket. Køkken gardiner er også ofte lavet af en mønstrede eller plaid materiale, og kan have flæser og et mere afslappet look end gardiner for andre værelser. Vælg en stil og farve, der passer til din indretning, giver dig de fordele, du har brug for og passer til typen af windows du har i dit værelse. Hvis du har en række vinduer, der er side om side, forenkle rummet ved at give dem ét enkelt sæt gardiner, eller fremhæve hvert vindue af framing dem separat med Cafe gardiner.

Brugerdefineret eller færdige

Generelt, færdige gardiner er billigere end dem lavet på bestilling. Stock mellemstore gardiner er ofte designet til at passe en række målinger ved at indarbejde indsamler og læg der kan rumme varierende bredder. Du bør kunne finde færdige gardiner, der vil passe de fleste køkken vinduer. Hvis du har en ulige mellemstore vindue eller behovet for at matche en bestemt farve eller et mønster, kan brugerdefinerede gardiner være din bedste valg.

Stil

Vælg en stil, der passer til din indretning. Du kan et land look med en pjusket valance og et lavere lag, der binder tilbage. Eller måske du ønsker blondegardiner med en frilly swag valance. Vælge persienner og et dekorativt valance at få privatliv tilbydes af vindue behandlinger, der helt dækker windows. Bestil skræddersyede foret gardiner, der vil dække dine hele glidende glasdør, når du lukker dem. Vælg gardiner med fanen toppe til en afslappet, moderne look, eller Knib læg gardiner til et mere traditionelt look.

Farve

Henlede opmærksomheden på dine vinduer med en ensfarvet gardin, der står i kontrast til væggene, eller et entydigt mønster, der hænger sammen med dit værelse indretning. Giv din windows et underspillet look, der holder dem i baggrunden ved at vælge en solid, neutrale farver og et slankt look uden flæser. Balance behandling af dine vinduer med indretningen af resten af køkkenet: Hvis du har en travl tapet, vælge ensfarvet gardiner eller gøre vinduerne skiller sig ud mod neutrale vægge ved at vælge mønstrede gardiner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com