Ideer til koordinerende farver til den indvendige maling af vægge

November 12

Ideer til koordinerende farver til den indvendige maling af vægge

Indretningen på en væg serverer både accent og definere et værelses formål, sammen med en grundlæggende vægkonstruktion. Forskellige væg teksturer skabe forskellige stemninger og følelser, som gør farver. Der er mange muligheder for boligejer eller entry-level DIY entusiast leder efter ideer til væg farver.

Two-Toned og Multi tonet vægge

En plain, udekorerede væggen kan tage på en helt ny personlighed med anvendelse af en anden farve. To eller flere toner, malet for at gennemskære enten halvvejs oppe på væggen lodret højde eller som tyk vandret, lodret og vinklet strækninger langs Væggens længde kan guide beskuerens øje og skabe illusionen af form og rum. Denne teknik er især nyttig i børneværelser, hvor de primære farver af røde, gule og blå kan bruges til at yde en tidlig sans for simple æstetik.

Accent vægge

I et rum med en accent væg, alle undtagen én af væggene er malet hvid eller en lysere, neutrale farver og den resterende væg er malet en anden farve. Dette resterende væg adskiller sig fra de andre med en farve, subtilt i kontrast til de andre vægge. Dyb jordfarver som Bourgogne og nogle brune kan accent glans-hvide vægge, mens lyse eller pastel farver kan accent matte hvide eller beige vægge lige så godt. Accent vægge kan også supplere gulve eller træ trim, med mørkere farver sat mod lysere farvede skoven eller med jordet variationer på primære farver sat op mod naturligt pletter og finish.

Segned og træ Trim

En noget populær metode til at skabe two-toned vægge er at tilføje segned til en lavere segment af væggen. Segned er lavet af træ paneler eller segmenter, der stige op fra gulvet og splitte den synlige overflade af væggen i en glat, øvre segment og en mønstret, lavere segment. Segned kan stå ufærdige, hvidkalkede eller behandlet med en lys plet til kontrast mørkere farver på den nøgne væg ovenfor, behandles med en mørk plet i modsætning til hvide eller lyse vægge, eller malede nogen farve for at accent farven på væggen over det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com