Ideer til lakering et køkkenbord

June 12

Ideer til lakering et køkkenbord

Hvis din køkkenbordet har set bedre dage, eller du blot ønsker et nyt look, spare dig selv nogle penge ved lakering tabellen dig selv. Mængden af materiale, du bliver nødt til at gøre arbejdet vil afhænge af, hvordan du planlægger at gøre det, samt tabellens størrelse. Der findes en række muligheder.

Pletten det

Hvis du leder efter et naturligt look, og du har et køkkenbord der er massivt træ, bejdse den. Strip træ af maling eller pletten. Derefter, sand overfladen ved hjælp af en hånd sander at glatte det ud og fjerne enhver sidesten pletten eller andre overflade applikationer. Når alt er gået, pletten overfladen med en træ pletten af dit valg. Du kan købe en bred vifte af pletten farver i de fleste hjem forbedring butikker eller for et mere usædvanligt udseende, mix din egen pletten fra to eller flere farver fra samme mærke. Når pletten er tørret, anvende en frakke eller to af fugemassen at holde træet fra at få mad pletter. Husk, at den færdige farve af dit færdige projekt vil afhænge af en lang række faktorer, herunder hvor tykt du anvender pletten og type af træ som dit bord er lavet. I nogle tilfælde kan du nødt til at tage din tabel fra hinanden før slibning for at fjerne alle gamle pletter eller maling.

Male det

Uanset om dit bord er træ, finér, metal eller noget andet helt, kan du male det for at give det et helt nyt look. Anvende en frakke eller to af maling i en farve du indkvartering over det hele, eller give en tabel et mere omfattende kig ved hjælp af en faux maling teknik. Gøre din tabel ser gerne et andet materiale, læder, sten, marmor eller træ, eller tilføje en historiske Se til dit køkken ved sørgeligt eller antik stykket.

Flise det

Et solidt, let at rengøre overfladen, flise din tabel. Du kan anvende fliser på toppen af din tabel eller over det hele, afhængigt af strukturen af tabellen. Bruge en grundlæggende keramiske fliser i din yndlingsfarve. Give en tabel et naturligt udseende ved hjælp af sten som skifer, eller oprette en high-end faktor ved hjælp af solid granit fliser til at dække overfladen. Vil have et mere usædvanligt udseende? Skyllepumpetab loppemarkeder, brugt-bygning-forsyning butikker og garage salg for historiske fliser til at bruge som et knudepunkt eller detaljer til dit køkkenbord. Nogle fliser, såsom sten fliser, vil kræve en anvendelse af fugemasse, når injektionsmørtel har tørret hen til opbevare flisen af farvning over tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com