Ideer til laminat gavle

November 13

Ideer til laminat gavle

Laminat hovedgærder kommer i en bred vifte af stilarter til at passe alle typer af rum indretning og bed størrelser. En low-cost alternativ til træ, disse hovedgærder består af spånplade er omfattet i laminat. Hvis denne laminat dækker ikke i en farve eller et design, der matcher din smag, er der en række muligheder for at tage. Ændre udseendet af laminat hovedgærdet kan forvandle dit soveværelse, tilføje nyt liv til området.

Maling

En frakke af høj-gloss akrylmaling i farve efter eget valg kan forny udseendet af et laminat hovedgærde. Indstillinger for maleri er tilsyneladende ubegrænsede. Du kunne holde sig til en farve der matcher dit natbord og kommode til en traditionelt look eller bruge pladsen til at oprette et farverigt vægmaleri, der strækker sig over hovedgærdet længde. Du kan også tilføje malede motiver omkring grænsen hovedgærde i stedet for at dække det hele. Et barns soveværelse, kan en frakke af tavle maling slår hovedgærdet til en kunstnerisk lærred.

Decoupage

Kunst decoupage, som involverer vedlægge papir billeder til en hård overflade, kan tilføje en brugerdefineret føler at din laminat hovedgærde. Med decoupage, kan du vælge at kun placere et par udvalgte billeder eller farverige papir stykker på hovedgærdet eller dække hele ting, ombøjning sig i en collage. For at bruge denne teknik, skal du anvende et lag decoupage lim til laminat overfladen. Tryk på papir stykker på plads, og at limen tørrer. Anvende en anden frakke på toppen til at forsegle i papir på laminatet.

Polstret hovedgærde

Brug den gamle laminat hovedgærde som en base, kan du tilføje polstring for en behagelig overflade som til lean. Skær et stykke af urethan skum til størrelsen af hovedgærde. Påfør et lag af spray lim til overfladen, og tryk det på plads. Til at dække skum, oprette en slipcover lavet af stof og skub det på plads.

Magnetiske hovedgærde

Hvis du har en laminat headboard for et barns værelse, du kan gøre det til noget sjovt for ham. Gøre det til en magnetisk hovedgærde hvor han kan hænge tegninger, skrive sit navn med magnetiske bogstaver eller vise en særlig samling. Dette projekt virker bedst, hvis du har en flad laminat hovedgærde. Placere den på gulvet, og dække det med dobbelt-sidet tæppe tape. Skær et stykke af en zink-belagte metal plader til den rigtige størrelse, og tryk det på plads over båndet. Barnet kan så hænge op hans foretrukne ting, ændre visning så ofte som han kan lide.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com