Ideer til landskabspleje ældre huse med Front Porches

March 16

Ideer til landskabspleje ældre huse med Front Porches

Ældre og historiske huse har ofte en front veranda, undertiden med udskåret træ dekorationer eller andre dekorative elementer. Landskabspleje omkring dette våbenhus er vanskeligt, fordi du ikke ønsker at aflede opmærksomheden fra verandaen, selv. Landskabspleje ideer til ældre huse med front veranda bør tilføje farve til hjem uden at tage væk fra indretningen.

Hængende blomster

Hængende kurve er specielt designet til at hænge fra toppen af våbenhus tag. En afrundet plastikbeholder har en drypbakke, fastgjort, og en buet metal stykke knyttet til toppen glider over en hængende krog og holder kurven på plads. Disse kurve giver en lyse pop af farve til våbenhuset på grund af de farvestrålende blomster inde. Bruge blomster, som supplerer eller matche dekorationer på verandaen---såsom lyserøde roser med pink blomstret puder. Eller blande og matche flere nuancer, placere en farve af blomster i hver type af kurven. Front veranda, der mangler et tag, søge efter hængende kroge til gården. Lavet af smedejern, har disse stykker en lige skaft, med en buet top. Bøjlen passer direkte i jorden ved siden af våbenhuset og den buede del øverst indeholder hængende kurv.

Front veranda Garden

Plads direkte foran våbenhuset er ofte overset, men er den rigtige størrelse til en lille have eller flower bed. Kortlægge størrelsen af haven og bruge stablet sten eller stykker af træ som væggene i haven. Væggene giver en klar opdeling mellem haven og resten af plænen. Oprette to separate haver, en på hver side af trin til våbenhuset eller Verandas indgang. Gøre haven wrap omkring siden af huset, eller stoppe det rigtige for enden af huset. Fyld med blomster i forskellige farver, eller bruge haverum for at dyrke dine egne grønsager.

Container planter

Container plantning giver en måde at dyrke blomster og grøntsager på verandaen, sig selv eller som en landskabspleje element. Salat greens som salat eller spinat, rosenkål, chilipebre, peberfrugter, agurker, tomater og aubergine alle trives i containere. Space containere langs trin i våbenhuset eller langs veranda rækværket. Hvis du vil bruge containerne som landskabspleje, plads flere containere lige omkring verandaen udenfor perimeter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com