Ideer til landskabspleje din Yard med sten

January 1

Ideer til landskabspleje din Yard med sten

Landskabspleje en gård ved hjælp af sten har en række fordele. Bortset fra at spare på vandet, der ellers ville blive anvendt til at holde plænen grøn, giver landskabspleje med sten dig frihed til at skabe et unikt look til din værftet. Når landskabspleje med sten, er det vigtigt at planlægge og tegner sig for visse variabler, herunder størrelse, tekstur og type af sten du bruger. Landskabspleje din yard med sten kan være en masse arbejde, men det er absolut umagen værd. Her er nogle ideer til at hjælpe dig langs.

Sten møbler

At gøre møbler ud af stone er en rigtig landskabspleje god idé for større yards og haven områder. Selv om ikke altid den mest komfortable, sten møbler let kan modstå de hårdeste vejr og kræver lidt vedligeholdelse. Sten møbler er også visuelt imponerende og tilføjer en mindeværdig element til ethvert landskab. Granit og marmor er ideel til sten møbler som stole og borde, selv om andre typer af sten arbejde godt for mindre møbler projekter rundt om gården, såsom lav bænke eller stole.

Stenvægge

En sten mur er en særskilt landskabspleje element, som du kan basere mange andre landskabsarkitektoniske funktioner. For eksempel fungerer stenmure godt adskillelse haver i forskellige sektioner, tilføje et niveau af naturlige organisation til et landskab. Lav vægge og høje mure kan fungere godt, afhængigt af typen landskab du har i tankerne; højere mure kan bruges for at bevare ujævn eller ustabile områder på jorden, mens lav vægge kan fordoble som bænke. Skifer, kalk og andre floden sten arbejde godt for at lave stenmure.

Sten veje

Sten er en af de bedste materialer til brug for veje, fordi det er glat, tunge og holdbare. Uanset om du ønsker at bruge fliser, traditionelle veje eller trædesten i din landskab, skaber ved hjælp af sten en let synlig og walkable sti, der giver en flot kontrast til resten af gården. Kalksten er et godt valg til brug for en sten pathway.

Sten Dorne og espalier

Dorne eller espalier af sten for planter til at vokse mod og klatre på kan punktformet din sten landskabsarkitektoniske. Da Dorne og espalier ikke er traditionelt lavet af sten, men snarere træ eller stål, vil sten versioner skille sig ud og indstille din landskab fra hinanden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com