Ideer til lille badeværelse Makeover

June 27

Når man vågner op og før du går i seng, er det rum, du sandsynligvis besøge badeværelset. Hvis du har en kedelig, forældet eller trange badeværelse, overveje at redesigne det ind i et rum, som du nyder at være i; med den rigtige tilgang, kan selv et lille rum gøre en stor erklæring.

Optiske illusioner

Bruge lys og spejle til fordel i dit lille badeværelse, så disse elementer kan gøre rummet synes større end den egentlig er. Hænge en høj og bred spejle ovenfor forfængelighed eller installere spejlet døre på et skab eller brusebad-- eller, du kan kombinere disse indstillinger. Lys er et andet element til at overveje, når de forsøger at gøre dit badeværelse ser større. Hvis det er muligt, bringe naturligt lys ind i rummet ved at installere et vindue eller et ovenlys. Hvis et vindue ikke er en mulighed, belyse rummet med strategisk placerede armaturer. For eksempel, vil forsænket belysning eller spor belysning placeret over forfængelighed og spejl, brus, toilet og over midten af rummet gøre rummet synes større end det faktisk er.

Vask og forfængelighed

Et badeværelse forfængelighed giver lagring og i et lille badeværelse opbevaring er nøglen. En flydende forfængelighed maksimerer plads, som det optager mindre plads og stadig giver den stærkt tiltrængt opbevaring. Hvis ekstra lagerplads er ikke en prioritet, eller hvis dit badeværelse er bare alt for lille til at rumme en forfængelighed, en piedestal synke er en elegant, pladsbesparende mulighed.

Brusekabine

Hvis en bruseniche er alt, der kan passe ind i dit badeværelse, tror ikke, at du er begrænset til en kedelig plads, som mangler stil og luksus. Bruge ekstravagante fliser til brusebad surround--måske granit, glas mosaik eller marmor. Vedlægge brusebad med glasblokke eller en en klar glasdør. En luksuriøs og opvågning brusebad erfaring, skal du installere en regn brusehoved. Hvis du ikke er tilbageholdende af et budget, overveje den ultimative spa-brusebad stall – én med flere brusebad jetfly.

Farver og tilbehør

Lyse op i rummet med farve og tilbehør. Male væggene lyse farver – pastel blues, lyserøde eller grønne, tan og ecru og endda hvide, at gøre det lysere rum og synes større. Udnyt din væg og bordplade plads ved at bruge dem til opbevaring: hænge hylder på væggene og placere små kurve på bordplader. Lys-farvede håndklæder og tæpper med enkle designs supplere rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com