Ideer til lille havfrue badeværelse vægge

January 23

Ideer til lille havfrue badeværelse vægge

Oprette et badeværelse, der gør din datter, tror hun er på rejse under havet med Ariel og sine venner fra filmen "Den lille havfrue." Mikse og matche havet temafarver som aqua blå, koral gule og røde for at gøre din vision kommer til livet, eller leje en kunstner og fortælle ham om dine mål for rummet. Kig på bøger og studere scener fra filmen, og beslutte, om du ønsker at oprette en total undersøiske tema eller medtage scener med Ariel som menneske på jord samt.

Under havet vægmaleri

Har en under-the-sea vægmaleri med Ariel med skrubber, Sebastian og hendes søstre blandt koraller, fisk og andre havdyr. Ocean landskab kan fremvise en anden scene fra filmen på hver væg eller fremhæve en panoramisk scene, der strækker sig over hele badeværelset. Vægmaleriet kan omfatte Ariel's castle, privat gemmested eller andre mere farverige havudsigt. Spørg din datter hvilke scener, hun kan lide det meste ud af filmen, og bruge hendes ideer til at få inspiration.

Væg-klistermærker

I stedet for at male væggene, kan du oprette en midlertidig under havet effekt ved hjælp af store væg applique klistermærker. Placer disse store klistermærker af Ariel og hendes venner sammen med havet koral og andre objekter på væggene. Bruge forskellige stjerne fisk og sea shell klistermærker til at oprette et panorama kant rundt i lokalet. Disse væg klistermærker har et fast hold, men du kan stadig fjerne dem, når du skal flytte eller ændre temaet for rummet.

Væg og bordplade Decor

Gå et skridt videre ved lille havfrue væg indretning såsom en søstjerne badekåbe og havfrue wall kroge, havfrue spejle, ure og havet dekorationer som en hængende redningsflåde. Ser for indretning, der skiller sig ud og skaber en prikken over i'et til din datters lille havfrue badeværelse. Placer en lille havfrue Tandbørsteholder og sæbeskål på tælleren, og hænge op havfrue håndklæder på stativerne.

Badekar indretning og legetøj

Badekarret fungerer som en af de større knudepunkter i rummet. Hænge op en lille havfrue badeforhæng med kroge, der matcher din hav tema. Du kan også finde lille havfrue balje klistermærker, legetøj og endda shampoo og balsam til at gå på dette område. Et skridsikkert havfrue balje liner kan også oprette flere farve samtidig tilføjer et ekstra sikkerhedsnet i badeværelset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com