Ideer til lille køkken Remodeling

November 5

Små køkkener er en virkelighed af liv i mange hjem, især lejligheder eller ældre huse. Hvis udvide køkkenet ikke er en mulighed, det betyder ikke, du er dømt til at tilbringe hver måltid gang føler, at væggene lukker. Der er ting du kan gøre med farver, apparater og layout at gøre selv den mindste kabyssen køkken føle hyggelige snarere end ved at blive kvalt.

Udvide vinduer, mister dørene

I modsætning til døren i et soveværelse eller bathoom eller skabet er døren til køkkenet valgfri. Opt-out. Udvidelse døren og tager ud af døren, vil gøre køkkenet føler dig mindre som en forseglet-off boks og mere som en åben krog forbundet til resten af huset. Større, højere Vinduer vil give selv en meget lille køkken føler større; gå let på glarmestre at lade i så meget lys som muligt. Hvis du kan hæve loftet, gøre.

Farver og udsmykning materialer

Brug lys-farvet udsmykning materialer for at gøre rummet føler mindre lukket ind. undgå store keramiske fliser på gulv eller vægge--vil de kun fremhæve lidenhed i rummet. En off-white eller gule motiv, accent med små mosaikfliser på gulv og/eller væg, vil gå en lang vej mod visuelt at skubbe tilbage disse vægge.

Apparater og møbler

Mener lille og løftbare når du designer møbler og købe apparaterne. Finde et køleskab, der er tynde, men høje. I stedet for en fritstående ovn at optage værdifuld gulvplads, har en væg ovn installeret og har stovetop sat i køkkenbordet. Hvis det er muligt, har din kabinetter sæt, eller delvis sat ind i væggen. Designe en bordplade i stedet for et bord og stole, så et par taburetter kan glide under den.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com