Ideer til loftsbjælker

September 7

Loftsbjælker er en fælles tilføjelse til lofter. Bjælker er føjet til hvælvede lofter til at skabe udseendet af støtte under flad finish af drywall. Bjælker er også føjet til flade lofter til at forbedre udformningen af rummet. Ofte håndteres installation og udseendet af hver type af beam på en anden måde, baseret på den arkitektoniske stil af huset og resultatet ønskes af boligejer.

Rustik bjælker

Rustikke bjælker er installeret når en boligejer forsøger at skabe et look, eksponerede stråle. Bjælker er bygget over hvælvede rum til at replikere post-og-beam byggeri. Typisk, disse bjælker er ikke funktionel og faktiske bjælken kan være lavet af Styrofoam, der er formet til at ligne en tunge, gamle stråle. Rustik bjælker er normalt malet eller bejdset for at se indkvartering alderen træ. Metal beslag og bolte er undertiden bruges på leddene i bjælker til at øge illusionen.

Boxed bjælker

Den mest almindelige type af beam anvendes på 8-fods flade lofter er en faux boxed stråle. I dette tilfælde, en 2 x 4 er naglet til loftet, og trim træ er naglet over 2 x 4 at skabe udseendet af en boxed stråle. Disse bjælker er jævnt fordelt langs længden af rummet. Denne behandling sker ofte i familieværelser til Tilføj detalje og til at hjælpe værelse føle sig mere afslappet og komfortabel.

Kassetteloft lofter

En kassetteloft loft er et loft med et gitter af gennemskåret bjælker. Disse bjælker er omhyggeligt lagt ud, således at afstanden er afbalanceret både i bredde og længde. Gitteret er ofte en række af firkanter. Disse bjælker er installeret meget ligesom de boxed bjælker, bortset fra at efter den første boksning er installeret, en finish Tømrer så installerer krone støbninger og yderligere trim. Denne type loft er almindeligt at opskalere spisestuer og bjælker og trim er normalt malet en sprød hvidt. Dette loft er installeret for at bringe i øjet af beskueren opad, normalt til at vise både loft og en lys stativ.

Vigas, strukturelle bjælker, malet behandlinger

Vigas er logs med barken fjernet, der bruges i adobe-stil hjem til at hjælpe med at bære vægtbelastning af taget. Disse sammen med andre strukturelle bjælker, udsættes ofte i moderne byggeri til at bringe de naturligt attraktive funktioner af træ og byggeri i hjemmet som arkitektoniske elementer. Nogle strukturelle bjælker har en lang tradition for at være dekorativt stenciled at klæde op udseendet af bjælker; andre er plettet og færdig til at beskytte træet mod bugs og rådne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com