Ideer til lysstofbelysning kasser & at slippe af med en Drop-Down loftet

January 30

Drop lofter har deres plads, men mange mennesker vælger at fjerne dem på et tidspunkt og lukke sig op den fulde højde af rummet. Du kan afdække et smukt færdig loft, især hvis drop loft er ikke original til huset, eller du kan opdage en rå, ufærdige rod. Du kan arbejde med enten situation, afhængigt af det ønskede udseende, men hvis du foretrækker fluorescerende boks lys, typografien Armaturet er nøglen til at gøre dem arbejde.

Diner Look

Diner look er perfekt til moderne køkkener, og at give opmærksomhed til loftet fuldender udseendet. Enhver stil fluorescerende boks virker her; åben ring-stil inventar føje et særlig autentisk præg. Du kan bruge disse armaturer med eller uden en dækning, viser som enten et koøje-type disk eller en udsat fluorescerende ring. Hvis dit loft er ujævn og ufærdig, tilføjer foring det med pressede tin eller termoplastisk paneler endnu mere autenticitet.

Industrielle Chic

Konverterede fabrik lofts tigge praktisk om industrielle smarte indretning. Du kan også selvsupplering kigge efter et hjem gym eller bryggers i ethvert hjem. Forlade loftet ufærdige og installere bare-bone fluorescerende kasser med jævne mellemrum. Opt for smalle dobbelt-tube design for et look, der er mindre "kontor" og mere "lager". Hvis dit loft er færdig, scuff det med sandpapir eller tekstur det med gips og frimærker til en grittier føler, men undgå popcorn og knock-down teksturer, der er også forstæder-moderne arbejde.

Minimalistisk

Hvis du vil snarere loftet være blot et låg til rummet snarere end en indretning element, holde alt ren, pæn og glat. Færdig loft glat og male det mat hvid til at passere ubemærket. Søger recessible fluorescerende lyskasser--de findes, men du kan have til at søge en smule videre end din lokale hjem forbedring butik. Denne type af armaturet kan du synke lyset i det nuværende loft for den samme lav profil drop loft fastsat. Der skal være rigelig plads mellem loftet og ovenpå gulvet for boksen for at passe ordentligt.

Futuristisk

En futuristisk look er sjovt for børn værelser, eller at give et uventet element i et helt voksen medieværelse eller alrum. Det er vigtigt at opnå en glat overflade på loftet, fordi du prøver at efterligne det fløjlsagtig mørket af rummet. Bruge en skimme frakke af lappe sammensatte at udjævne uregelmæssigheder. Ikke male loftet sort, medmindre det er meget høj eller værelse er meget stort. De fleste værelser tolerere en dyb marineblå meget bedre. Installere firkantede forsænket fluorescerende kasser i en forskudt mønster, eller bruge runde kasser og male dæksler til at ligne planeter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com