Ideer til maleri badeværelsesskabe

January 6

Ideer til maleri badeværelsesskabe

Et par frakker af maling kan forynge slidte badeværelsesskabe, uanset om du er male over gamle lag af maling eller dækker op en forældet træ mønster. Lysere farver vil hjælpe et mindre badeværelse føler større, mens nogle mørkere farver vil give enhver størrelse badeværelse et moderne look. Vælge en maling farve til dit badeværelse frysere, ikke blot supplerer vægfarven, men virker også med farver i din køkkenbordet og gulvbelægning.

Hvid

Hvid er en klassisk farvevalg for badeværelsesskabe, giver rummet en ren, gammeldags føler. Hvide kabinetter, supplerer næsten enhver anden farve, og vil kontrast dramatisk med en mørk granit bordplade. For et mere casual look, der minder om en strand hytte, male badeværelsesskabe hvid og væggene, en bleg blå eller grøn. Accent med ocean-tema tilbehør, som farverige indrammet fisk prints og skåle af bleg pink muslingeskaller.

Antik Look

Giv dine nymalede hvide eller beige badeværelsesskabe en unik finish af antik og ruder dem. Mix tre dele glasur til én del sort eller brun maling og maling langs kanterne af sprækker, forlader en tynd streg. Generøst anvende glasur på hele overfladen med en pensel og tør overskydende med en klud. Tilføj til din antikke kabinetter gammeldags charme ved at installere crystal hardware.

Farve vask

Oprette en farverig erklæring ved at male din frysere med en to-tone farve vask, som gul og blå. Maling grundfarven--gul--så Bland en lille glasur i den blå maling, slapping det på med tilfældige streger af et paintbrush. Fjer maling med en tør børste eller gnide det omkring og delvist ud for et blødt look. Afslut din frysere med skinnende sølv eller platin hardware til en moderne føler. Ved hjælp af en aqua-tonet grundmaling med en mørkere blå top coat skaber en effekt der minder om vand.

Rød og sort

Om du ønsker asiatisk-inspirerede badeværelse indretning eller er bare på udkig efter en dramatisk udseende, røde og sorte er en fed farvekombination. Male badeværelsesskabe en blank, mørk rød og tilføje kontrast med sort granitbordplader og en mørk flisegulv. Du kan også male boksene kabinet rød og dørene, sort, eller omvendt, for endnu mere kontrast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com