Ideer til maleri børneværelset

May 26

Ideer til maleri børneværelset

Børneværelser præsentere unikke lærreder til maleri. Er det en god ide at huske, men du vælger at male dit barns værelse at du sikrer, at det er en farverig space han eller hun kan vokse med. Hvis de er meget unge, kan så travlt mønstre eller store malede dyr være skræmmende. Hvis de er ældre, kan de faktisk foretrækker mere travlt scener. Først og fremmest personliggøre værelse passer til dit barn.

Stribe accenter

Du kan give dit barns soveværelse en professionelt udseende accent væg ved at gennemføre disse overraskende simpel teknik. Brug 2 tommer bred maler tape til afsnittet off skiftevis brede og smalle striber langs den ene væg. Bruge to separate farver til striberne. For eksempel, pink og pastel grøn for et pige værelse eller primære farver rød og gul for en dreng. Fjern den maler tape, når det tørrer. Uden at bekymre sig for meget over opholder sig "inde i linjerne", gøre en kant med en mørkere tredje farve som lilla til pigens og blå for drengens. Brug en af de tre farver fra accent væggen til at afslutte de andre tre vægge i soveværelset.

Svamp maleri

Have det sjovt med svamp maleri. Bare rolig: Dette er ikke den svamp maleri du så i alle de italienske restauranter i 90 ' erne. Male en solid frakke af lyseblå på væggene i rummet. Efter det har tørret, gøre skyer ved hjælp af en stor svamp. Gør skyerne er ikke en eksakt videnskab. Oprette bare tilfældige, fluffy skyer placeret overalt, hvor du finder passende langs top og midten af væggene. Midtvejs eller lavere mur ned skal du bruge en mindre svamp laver blomster. Igen, du kan ikke gå galt, hvilket gør disse blomster. Svamp på flere pæoner og roser, ved hjælp af forskellige farver maling. Vinkel din pensel til at placere stammer under hver enkelt så svamp male dine blade. Dette forår-inspireret værelse vil glæde enhver barn. For en dreng kan du lave træer i stedet for blomster ved hjælp af lignende enkle teknikker.

Håndaftryk

Få dine børn involveret i maleprocessen. Hæld malingen i lavvandede retter (Styrofoam plader arbejde godt for dette), og Instruer dem i at placere deres hele hænder i malingen. DUP deres hænder en gang på en anden tallerken eller køkkenrulle, før de markerer væggene med deres håndaftryk. Dette kan gentages for en udpeget væg kant omkring hele rummet eller forbeholdt en accent væg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com