Ideer til maleri en kvist

October 23

Ideer til maleri en kvist

Maleri et kvistværelse medfører usædvanlig udfordringer, fordi de har tendens til at være små, underligt formet, og har mindre lys end andre værelser. Hvis du gør dit loft i brugbar rummet som et soveværelse, men er der måder at gøre det synes større og lysere ved hjælp af paint.

Lyse farver

De fleste lofter manglende windows og dermed manglende lys, så male loftet med lyse farver at gøre rummet ser lysere og større. Male vægge, loft og trimme alle én farve. Nogle fremragende farvevalg omfatter off-white, smøragtig gul eller en blød salvie grøn. Tage hensyn til den generelle tone i rummet: Hvis du bruger varme farver til at dekorere på loftet, vælge en varmere maling farve som gul; Hvis du udsmykning rum ved hjælp af cool farver, male det en blød blå eller salvie grøn.

Lyse farver

Hvis du ønsker at indgyde dit loft med nogle pizazz, male det en lys, iøjnefaldende farve. Da loftet er en lille plads, er det ideelt til en fed farve. Farven bør ikke være mørkt, selv, fordi det vil gøre loftet ser lille. Prøv at male det kelly grøn eller orange; der vil helt sikkert gøre loftet, en sjov og levende space.

Sky

Maleri dit loft til at ligne en sky er ideel, fordi loftet er på toppen af huset. Male væggene himmelblå, og bruge en lysere blå på loftet. Bruge hvid maling til at oprette skyer og gul maling til at oprette en sol hvis du kan lide. Du kan også male stjerner i loftet ved hjælp af glow-in-the-dark maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com