Ideer til maleri en teenage drengs soveværelse

February 23

Ideer til maleri en teenage drengs soveværelse

Hold din teen dreng derhjemme oftere ved at oprette et soveværelse, han kan lide. Din teenager ikke længere et barn har brug en plads, der passer til hans personlighed og gør det muligt for ham at have privatliv og et sted at hænge med venner. At vælge den rigtige maling til soveværelset er det første skridt i at skabe dette rum.

Retro

Oprette en retro rum for din teen begyndelsen med højre væg maling. Genskabe i 1960 ' erne ved hjælp af en tie-dye effekt på væggene. Brug lyse farver herunder nuancer af blå, lilla, gul og orange til at oprette hvirvler af farve på alle vægge, overfor vægge eller kun på en accent væg. Vælg væg bag sengen, hvis du tie-dye kun én væg. Oprette en anden repræsentation af i 1960 ' erne ved hjælp af små og mellemstore kvadrater og rektangler i flere farver mønstret på væggene. Oprette mønstret på væggen først med en blyant derefter udfylde med maling. Skitsere kvadrater og rektangler i sort eller anden mørk farve for de bedste resultater. Male grænser for enten retro design ved hjælp af en kontrasterende farve. Male en tyk sort stribe rundt i loftet og gulvbrædder. Male vindueskarme en af de primære farver bruges på væggene.

Kalkmalerier af interesse

Vælg din teenager favorit sport, aktivitet eller objekt til at være genstand for en malet vægmaleri til hans værelse. Oprette en 360-graders stadion scene omkring hele rummet for den teenage dreng, der elsker fodbold. For en baseball fan, male en hel væg af metal bleachers komplet med fans, eller varer der repræsenterer eftervirkningerne af et spil som popcorn kasser og kopper. Baseball fans også sætte pris på et vægmaleri af deres favorit hold fejrer en sejr eller sidder i en udhulet. Male en skov scene for jagt fan herunder træer, dyr og jagt elementer. Camping fanatiker vil også sætte pris på en skov scene med telt, lejrbål og en stream inkluderet. En motocross elsker vil som en væg fyldt med motorcykler og en svømmer vil nyde en væg malet for at fremstå som bunden af en konkurrencedygtig pool.

Universet

Teenageårene er dem af oplysningstiden, læring og opnåelse af uafhængighed. Oprette et rum med udseendet af universet til at formilde disse aspekter. Brug sort eller dyb blå for alle vægge og loft eller blande to til et mere realistisk udseende. Omfatte planeter, måner og stjerner. Tilføje elementer som stjerneskud, kometer, plads håndværk og sorte huller. En fading purple swirl skaber illusionen af en supernova.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com