Ideer til maleri en Teenager soveværelse

August 17

Ideer til maleri en Teenager soveværelse

Hvis du planlægger at nyistandsætte din teen soveværelse og du gerne vil have denne maling job at vare lang tid, rådføre sig med dit barn i maleprocessen. Arbejdet med at finde en idé, der gør dig og din teenager glad. Teenagere er ofte besat med kreativitet og personlige udtryk, så forventer soveværelse at blive en forlængelse af din teenager ungdommelige personlighed.

Lyse, ungdommelige farver

Hvis din teenager Soveværelsesmøbler viser en præference for lyse farver af en bestemt nuance (lilla, blå, rød, uanset), skal du bruge dette, når picking en maling farve til væggene. Det er ikke så vigtigt, at farver nøjagtigt match - i virkeligheden, en lille smule af sammenstød vil vise, hvordan din teenager 's hofte og ubekymrede karakter. Arbejde med dit barn til at finde den rigtige nuance til soveværelset. Hold op farveprøver af farve til væggene og møbler. Hvis møblerne i stuen viser en disposition for forkerte farver, så er du og din teenager gratis at hente nogen lyse farve. Husk, at varme farver (røde, gule og appelsiner) vil affyre ud og skabe en følelse af vanvid og energi i et soveværelse, mens cool farver (blå, lilla og grønne) kan aftage mere i baggrunden, e at skabe en lidt mere afdæmpet stemning. Overveje at vælge en anden farve for hver væg.

Mønstre

Mønstre tage meget mere tid og planlægning. Prikker eller striber, trekanter eller tilfældige geometriske figurer er alle muligheder. Husk på, at en tilfældig variation i mønster er nemmere at male end et mønster, der er ingen variation. For eksempel, striber af samme bredde skal være omhyggeligt målt, hvor da striber af forskellige bredder kan males uden måling. Indarbejde farver i rummet.

Vægmaleri

Dette kan være et dristigt projekt for et soveværelse. Heldigvis, din teenager skal være gammel nok til at gøre dette selvstændigt, så ud over købe maling og gensidigt beslutter på passende emne, du ikke behøver at gøre arbejdet. Har din teen planlægger det at male og tegne et par undersøgelser af vægmaleri før lanceringen i maleprocessen. Dette hjælper med at forhindre fejl og giver en mere vellykket og interessant vægmaleri.

Neutrale farver

Hvis dit barn er uafklaret om hvad at male væggene, benytte lejligheden til at vælge en dejlig, enduring neutral farve, der ikke kolliderer med møblerne. En varm brun eller en fredelig blå måske venligst både dig, samtidig med at skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com