Ideer til maleri flad & ufuldkommen vægge

September 16

Ideer til maleri flad & ufuldkommen vægge

Forbedre udseendet af et værelse ved at vælge korrekte maling eller teksturer for flade eller ufuldkommen vægge. Valg af den korrekte type maling er meget lettere end at vælge farven. Afgøre, på hvilken tekstur bruge kan køre farveskala fra at anvende forblandet maling med tilføjet teksturer til glidende tynde gips sæt på væggene eller endda bruge silkepapir som en baggrund dække for at give væggen en alderen look.

Flad eller mat

I en artikel til Elle Decor, Vic Barnhill med mytiske maling anbefaler at bruge flade eller mat maling for ufuldkommen vægge. Disse malinger ikke reflekterer lys og skjule mangler bedre end semi-gloss, højglans eller æggeskal. Webstedet Home udsmykning Made Easy rådgiver til at holde sig væk fra satin-lignende finish. En satin look er reflekterende, og det afspejler ufuldkommenheder. Gips overflader eller områder ikke slebet godt er prime kandidater til flade maling. Denne type maling skjuler også ridser, der vises efter maleri.

Tekstureret maling

Tekstureret maling kommer enten forblandet med tekstur allerede i maling kan eller som tilsætningsstoffer til at blande med malingen. Enten måde, tekstureret maling giver en tykkelse, der hjælper skjule væg mangler. Tekstureret maling skjuler også mindre defekter og ujævne overflader. Glat tekstureret maling giver en stuk udseende, mens sand tekstur giver en lidt ru kig da sand er føjet til maling.

Falske lakeringer

En anden måde at skjule mangler eller tilføje tekstur til vægge er ved at anvende en faux finish. Kalkmalerier og Faux hjemmeside anbefaler at bruge silkepapir på færdig. Anvende tapet pasta, og sætte silkepapir på pastaen, mens det er stadig vådt. Arbejder i 1-square yard sektioner, dække hele væggen. Lad det tørre et døgn, og base coat væggen. Bagefter, tilføje ruder til at bringe ud tekstur af papiret nedenunder den grundmaling. Den flad væg er nu en ru mur, og ethvert skønhedsfejl er under mindst et lag af pasta, papir, grundmaling og glasur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com