Ideer til maleri kældervægge

May 25

Ideer til maleri kældervægge

Udvide den praktisk boligareal i et hus ved efterbehandling kældervægge med maling. Tilføje farve til væggene i dette ofte ikke udnyttet optimalt niveau forvandler den fra et stort sammensurium lagerområde til et indbydende funktionelle rum, der kan funktionen et Familieværelse, et spillelokale, ekstra soveværelser, et kontor eller et kreativt projekt studie.

Imprægnering

Maleri kældervægge bør ikke være med forventning om fremtidige boblende og peeling paint oprydning projekter. For at undgå at gøre jobbet to gange, skal du rette fugtproblemer ved forsegling revner og huller, affugtning kælderen og imprægnering af kældervægge. Vælg den vandtætning produkt, der fungerer godt for din kælder, som Ames' Block & væg flydende gummi og sæl-Krete Damplock konkrete imprægnering maling.

Farver

Når du vælger en farvepalet for en kælder, optage varme neutrale og varme farver til kontrast typiske kolde følelsen af, at kældrene har som et underniveau rum med minimal naturlige lys eksponering. En neutral baggrund tilføjer et fundament til kælderen, som kan trække i flere farver og gøre dem til at arbejde sammen i rummet. Varm hvide, beige, varmt lys brune og taupes er neutrale farver, der kan gøre kælderen føles som en ekspansiv øverste niveau af huset.

Farver koordineret mod neutrale, og med farver af møbler og værelse accenter, tilføje dimension til kælderens indretning. Tilføje et strejf af spænding ved at male en fed punch af farve på en accent væg i kælderen. Hvis kælderens design er tema for yngre børn, Vær ikke bange for at male orange, grøn, lilla, gul, blå eller rød på væggen.

For at omdanne kælderen til en mere elegant plads, male en accent væg med en dybere-tonet farve, der skaber en beroligende effekt på værelset.

Værelser

Bruge maling farver til at definere anvendelsen af kælderens værelser. Her, har du mulighed for at bruge farve i måder, du ikke kan bruge i de øverste etager af huset. Gøre farverne pop med stil og karakter, som du male accent væggene, muren trim og strukturelle kælderen funktioner, såsom søjler og bjælker, at gøre den ekstra boligareal i kælderen mere komfortabel.

Vaskerum, efterligner udendørs solskin og kølige brise med lyse varme nuancer af gul og lys grøn eller ved at male væggene i en favorit farve for at gøre akkord for at gøre vaskeri noget at se frem til.

En opdateret kælderen badeværelse kan tjene som et gæstebadeværelse hvis kælderen har et ekstra soveværelse. Male væggene i kælderen badeværelse i varm neutrale, eller Vælg forfriskende tidligt om morgenen farver som mint grøn eller himmelblå, der gør det føles som et hotel retreat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com