Ideer til maleri med farven på en stofprøven

March 28

Ideer til maleri med farven på en stofprøven

Hvis du har et stykke stof, du elsker, kan så du bruge det som inspiration til din væg maling. Du behøver kun en lille farveprøve af stof--om størrelsen af din hånd-- men mindre helt sikkert vil gøre. Før du forpligter dig til en væg maling, tape din stofprøver til din væg og tage et par skridt tilbage, så du kan forestille, hvad muren kan ligne svøbt i din signatur farve.

Forberedelse

Vælg din stofprøver fra en lokal Stofbutik. Hvis du allerede har et stykke stof du kan lide, så du skal måske skære og stryge det. For eksempel, hvis din stof inspiration er på et stykke af dit tøj, prøv at skære en lille farveprøve fra undersiden hem. Hvis dette ikke er muligt, vil du nødt til at bruge hele artiklen af tøj i de næste par trin. En hånd-størrelse mængden af stof gør en god farveprøve. Stryge det hvis det er krøllet.

Test din farve

Placer din stofprøver mod din væg med et stykke malertape. Dette kan betyde, at du behøver at tape eller hænge en hel skjorte eller par bukser til væggen. Dette kan synes som et dumt skridt, men ved at gøre dette, kan du muligvis forestiller dig, om du vil have den potentielle væggen farve. Tage et par skridt tilbage fra væggen, give dine øjne til at gå ud af fokus og tage i den slørede farve, som du kan se.

Selvstændig høring

Tage din stofprøver eller artikel af tøj til din lokale maling butik. Der vil du være i stand til at se på maling farveprøver og matche dem til dit stof. Se gennem flere bøger og trække de forskellige farver, som du kan lide, der svarer til mønstrene i dit stof. Efter du har trukket sig ud flere maling farveprøver, ser på dem enkeltvis, og derefter langsomt indsnævre dit valg.

Konsultere en maling Specialist

Du kan også høre en maling specialist i din lokale maling butik. Konsulenten kan matche din maling farve meget nøje til din stofprøver. I dette tilfælde gør giver konsulenten en farveprøve af stof, der ikke behøver du returneres det nemt for konsulenten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com