Ideer til maleri Pine vægge

July 11

Når en populær indretning hæftning af 1950s/60s, fyrretræ træ paneler ikke har cachet det engang havde. Men der er ingen grund til at rippe det hele ud og erstatte det med gipsplader--Spar penge ved at male over pine vægge til at give et værelse en frisk nyt udseende. Der er en række teknikker, der kan bruges til at opdatere rum, afhængigt af personlige præferencer, og de er nemt nok for næsten alle at gøre.

Forberedelse er nøglen

Der er en masse forberedelse nødvendig til korrekt dække pine vægge. Dette skyldes primært knob i hele fyr, der har tendens til at græde sap over tid. Hvis væggene ikke er korrekt prepped, vil sap til sidst vise gennem malingen.

Væggene skal være slebet først fjerne enhver shellac eller lak, så malingen vil ordentligt holde sig til overfladen. En frakke eller to af pletten-blokerende primer vil hjælpe sikre knuderne og harpiks viser ikke gennem malingen.

Hvidpigmenteret eller maling?

Når træet er blevet slebet ned, en enkel måde at dække op pine vægge--overspringelse primeren--er at bruge en frakke af hvidtekalk maling, der indeholder kalk og kridt. Ideen er at lade blot en smule af fyrretræ træ show igennem den hvide maling. En lignende effekt, kan latex maling fortyndet med en lille mængde af vand og anvendes med en maling sprøjte.

Helt dækker træet tager lidt mere arbejde. En til to frakker af primer efterfulgt af en til to frakker af latex maling vil dække op træ, men korn og knuder vil sandsynligvis vise gennem. Anvende ekstra lag primer direkte på knuderne kan bidrage til at mindske effekten.

Kreativitet med farve

Himlen er grænsen, når det kommer til maling farver. Hvis pine vægge er konstrueret af sikringsanlæg paneler, male hver en forskellig farve for at gøre striber, skiftevis to komplementære eller kontrasterende nuancer, eller skabe en regnbueeffekt med tre, fire eller endnu fem farver. Skiftevis, bruge en anden farve på den ene væg til at afgive en redegørelse.

Stencil eller frihånd

Ikke standse ved at sætte en frakke af maling på væggene. Fut i udseendet af pine vægge af stenciling eller frihånds tegning på overfladen med maling bruger mindre pensler. Udsmykning kunne være abstrakt, blomster eller passende til den særlige rum, som tegneseriefigurer eller dyr til en børnehave.

Sponging

Brug faux finish såsom sponging sparsomt, fordi pine vægge er en stærk dekorativt element i sig selv. Hvis du vil oprette denne type af tekstureret finish, male alle pine vægge med en base coat og derefter dab på en glasur i en komplementære farve ved hjælp af en porøs naturlige svamp. Se ressourcer til andre faux maling teknikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com