Ideer til maleri store urtepotter

January 11

Ideer til maleri store urtepotter

En række af store Potter fyldt med farvestrålende blomster har en stærk effekt i en landskabsdesign. Ved at male de store urtepotter, kan du oprette en endnu mere imponerende visuelle display. Standard urtepotter, om terracotta eller plast, kan være kedelig og uinspirerende. Uanset om du vælger et enkelt mønster eller en omfattende billede, forvandler maleri din store blomsterkrukker dem til kunstværker.

Maling og fugemasse

Ved hjælp af den rigtige maling og sealer for din store urtepotter er af afgørende betydning, som illustrationen kan blive ødelagt, hvis du bruger de forkerte leverancer. Vandbaseret akryl maling fungere bedst for både plast og terracotta krukker, og de kommer i et bredt farveområde. Når du har en terracotta pot, male og forsegle indersiden så godt; Dette medvirker til at beskytte den udvendige maling job. Med både plast og terracotta krukker, Påfør mindst to lag af beskyttende akryl sealer til det færdige produkt. Som akryl maling ofte kommer i små størrelser, købe nok til at kompensere for puljens størrelse.

Tema urtepotter

Hvis du har mange store urtepotter, male dem i et tema. Drage fordel af størrelsen og dækker hver enkelt med et enkelt element, der udgør en del af temaet. Hvis du fylde gryder med grøntsager, vokset maling dem på pots. Dette vil bidrage til at identificere den pot indhold ud over at tilføje dekorative appel. Tema ideer er endeløs, fra ocean-tema gryder malet med forskellige havdyr, at urtepotter malet i en særlig kunstnerisk stil, som Impressionist eller kubistisk.

Kalkmalerier

En stor urtepotte størrelse giver en større lærred til at arbejde med for dit maleri projekt. Drage fordel af dette, og male pot på måder, du ikke kunne med en mindre beholder. Dække puljen med en detaljeret vægmaleri, der strækker sig over det hele vejen rundt. Omfatter fine detaljer eller gøre det abstrakte afhængigt af din stil.

Indarbejde andre elementer

Mens maling alene kan bruges til at dekorere store urtepotter, kan indarbejde maling med andre dekorative elementer tilføje visuelle interesse og dimension. For eksempel male blomster på siden af puljen og lim en farverige sten i midten af blomsten. Male en bygning og lim flise til puljen til at danne en sti. Alternativ forskellige elementer - såsom muslingeskaller, kogler og andre naturlige elementer--med maling at gøre mønstre på potten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com